L’última jornada del grup 5A de Tercera Divisió es disputarà el 4 d’abril

La Federació Catalana de Fútbol (FCF) ha decidit ajornar l’última jornada del grup 5A de Tercera Divisió, on milita el CF Pobla de Mafumet, que estava prevista per aquest diumenge a les 12 del migdia, en horari unificat. El motiu de l’ajornament ha estat l’aparició de positius per coronavirus en un dels equips que havien de disputar aquesta última jornada.

Els últims partits de la primera fase del grup 5A de Tercera Divisió són decisius per a definir algunes posicions lligueres. A la zona alta de la classificació, el primer lloc ja és matemàticament per a l’Europa amb 41 punts, quatre més que el Vilafranca que és segon, i cinc més que el Terassa, tercer. Aquests dos equips es disputaran la segona i tercera posició. A la mitja taula, el San Cristóbal, quart, i el Manresa, cinqué, ja s’han assegurat la presència a la segona fase que donarà dret a lluitar, encara, per l’ascens a Segona RFEF. L’última plaça, la sisena, és la que es disputarà la Pobla amb el Castelldefels.

Després de l’última derrota dels pobletans a casa del Castelldefels, l’equip de Dani Vidal va caure a la setena posició i els barcelonins van pujar a la sisena. Ara, els separen dos punts de manera que la Pobla necessita guanyar el seu últim partit i que el Castelldefels perdi per poder treure-li la sisena plaça. Un empat del Castelldefels tampoc seria beneficiós per la Pobla, ja que en el duel d’anada van empatar 1-1 i en la tornada van perdre 1-0.

Precisament, el Castelldefels és qui té casos de coronavirus al seu equip i el que ha provocat que la darrera jornada es disputi el pròxim diumenge 4 d’abril a les 12 hores. Els barcelonins s’enfrontaran a la Montañesa, últim classificat, mentre que el filial grana jugarà contra l’Igualada, penúltim classificat.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P