Pol Ballesteros amplia el seu contracte fins a la temporada 2023/24

El Nàstic va fer oficial aquest passat dimecres l’acord entre el club i el davanter Pol Ballesteros per a l’ampliació del contracte del de Vilassar de Mar durant tres temporades més.

El maresmenc va arribar la temporada 2017/18 i es va incorporar a la disciplina de La Pobla de Mafumet, procedent del Lorca Deportiva. Una temporada més tard va marxar cedit al Sabadell, des d’on es va reincorporar ja de manera definitiva a l’any següent al primer equip del Nàstic.

Ballesteros, de 24 anys, ha disputat enguany un total de 418 minuts en 15 participacions a la competició domèstica, 14 d’elles sortint des de la banqueta i mantenint una gran efectivitat de cara a porta, aconseguint sumar quatre dianes.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P