L’1×1 del Nàstic-Espanyol B

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la jornada número vint-i-u del campionat de Segona Divisió B.

José Aurelio Suárez (7): Segur. Molt bé aturant qualsevol pilota aèria i contundent blocant els xuts dels rivals. Un cop més va deixar la seva porteria a zero.

Marc Trilles (6): Agosarat. Es va atrevir a sortir de posició en alguna jugada. Va acabar expulsat tallant un contraatac.

Álex Quintanilla (8): Mur. Gran partit del central grana. Es va mostrar atent a l’hora de corregir els espais.

Carlos Albarrán (8): Exigit. Va tancar qualsevol acció on Jutglà participava. A més va verticalitzar el joc quan l’ocasió així ho requeria.

Joan Oriol (7): Fi. El de Cambrils va deixar bones sensacions dotant de criteri a l’equip. Ha recuperat el to físic.

Fausto Tienza (9): Hiperactiu. Assistent i golejador, l’extremeny va disputar el seu milor partit amb la samarreta del Gimnàstic de Tarragona. Va acabar esgotat.

Javi Ribelles (7): Necessari. Sempre ben col·locat, l’ex d’Unionistas va permetre que Bonilla i Fausto Tienza tinguessin més llibertat.

Javi Bonilla (6): Actiu. Ha millorat entrant més en joc. Té bon compromís a l’hora de defensar.

Joel Lasso (5): Descendent. Malgrat no disputar un mal encontre l’extrem del Nàstic va anar de més a menys. Va gaudir d’una bona ocasió de gol. Li van faltar espais per córrer i generar quelcom més.

Fran Carbia (6): Oportunista. Un altre gol i sobretot un gran esforç a l’hora d’incomodar les defenses rivals.

Gerard Oliva (6): Lent. Es baralla amb tots els seus defensors. Pressiona molt i dóna aire als seus, però tot i així no aprofita les ocasions que té i es mostra lent en l’execució de cara a porteria.

Pol Ballesteros (5): Fred. No va entrar en joc amb l’eficàcia esperada.

Jesús Rueda (7): Líder. El veterà de futbolista va entendre molt bé el seu rol. Serà una peça important durant la segona fase.

Francesc Fullana (5): Perdut. Li va tocar defensar en una fase del partit on el rival apretava.

Pol Domingo (6): Aplicat. Aprofita cada minut de joc de què disposa. Mai serà un excel·lent futbolista però si un excel·lent professional.

Guillem Jaime (6): Participatiu. A punt estigué d’anotar un gol. Va deixar destells de gran qualitat.

Toni Seligrat (8): Estratega. Molt bon plantejament revestint el mig del camp i donant ales als extrems per dotar al seu equip de velocitat als espais.

Sr. Carlos Carbonell Hernández (3): Pistoler. Va ensenyar masses targetes en un partit on no hi hagué accions agressives per part de cap bàndol.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P