Victòria especial al Nou Estadi (2-0)

El Nàstic ha fet gaudir tots els aficionats del Nou Estadi amb gols de Fausto Tienza i Fran Carbia

La setmana passada el Nàstic va tornar a conèixer la derrota després de 16 jornades seguides puntuant. Tot i això l’equip no es va qüestionar en cap moment, ja que gràcies als altres resultats els de Toni Seligrat es van classificar per a la següent fase.

Tarragona sencera sabia que aquest enfrontament contra l’Espanyol B no era un partit qualsevol, i és que un any després el Nou Estadi ha tornat a acollir públic. Sense cap mena de dubtes aquesta és la victòria més important: la presència dels socis nastiquers a l’estadi.

Els jugadors grana sabien de la importància d’aquest matx, i així s’ha fet notar des de l’inici del partit. Al minut 3 Fran Carbià ha tingut la primera aproximació en una primera internada a l’àrea que ha acabat amb un xut centrat aturat pel porter de l’Espanyol B.

En la següent jugada Joel Lasso ha estat molt a prop de fer embogir el Nou Estadi amb una jugada perillosa on la pilota ha acabat per sobre la porteria rival. El jove jugador grana està aprofitant totes les oportunitats que li donen.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

En aquest partit els locals han buscat molt les seves bandes aprofitant la velocitat de l’incombustible Joan Oriol.

En aquesta temporada hem vist com al Nàstic li agrada molt marcar aviat, una de les claus d’aquesta temporada. Doncs contra l’Espanyol B i amb aficionats a l’estadi, els grana ho han tornat a fer al minut 12 amb un gol de Fausto Tienza.

La jugada del primer gol del partit ha estat força rocambolesca. El migcampista ha marcat aprofitant que la pilota havia quedat morta al segon pal després d’una bona aturada de Fortuño.

Al 19 el filial espanyolista ha tingut la primera aproximació de partit amb un xut que sortit desviat a la dreta de la porteria de José Aurelio Suárez.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

En aquest partit havia d’aparèixer un jugador molt especial, de la casa i amb sang grana. Es tracta de Fran Carbià. El de Sant Pere i Sant Pau està fent una excel·lent temporada i avui ho ha tornat a demostrar al minut 23.

Fausto Tienza ha centrat un caramel que ho ha aprofitat Carbià que ha rematat a plaer perforant la xarxa de l’Espanyol B. Així ha estat el 2-0.

Ni amb dos gols s’ha conformat el Nàstic, ja que ha estat buscant el tercer en comptes de quedar-se tancat al darrere.

Gerard Oliva ha demostrat tenir molta gana de gol, ja que en aquest 2021 encara no ha perforat la xarxa rival. El de Riudecanyes ho ha intentat de totes les maneres i al minut 37 una rematada seva ha fregat el pal.

A més, el davanter grana ha pressionat molt la sortida de pilota de la defensa espanyolista. El Nàstic ha patit molt amb les decisions arbitrals, i és que en els primers 45 minuts 4 jugadors del Nàstic han vist la targeta groga.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

En l’últim minut de la primera meitat José Aurelio Suárez s’ha lluït amb una espectacular aturada després d’un llançament de falta molt perillós. En la següent jugada el porter del Nàstic ha tornat a blocar una rematada propera a l’àrea petita.

La primera ocasió de la segona meitat ha estat per Bonilla en un llançament de falta que ha anat amb la intenció de sorprendre Fortuño. Al minut 58 l’Espanyol B s’ha quedat amb un home menys amb la segona groga de Rubén Sánchez.

La superioritat numèrica no li ha durat massa al Nàstic, ja que dos minuts després Trilles ha vist la vermella directa en una jugada on el central grana ha tallat un contraatac creat a partir d’una errada de Javi Ribelles.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Aquesta ha estat la segona vermella de Trilles aquesta temporada. Una llàstima per ell, ja que l’acció ha tingut mala sort. El central ha decidit en mil·lèsimes de segon tallar una jugada on en cas de no haver-ho fet els davanters de l’Espanyol B marxaven tots sols cap a la porteria de Suarez.

A partir d’aquí el filial espanyolista ha començat a protagonitzar ocasions. Al 67 Becerra ha errat gairebé des de l’àrea petita una jugada que feia olor de gol.

Amb les dues expulsions el partit s’ha calmat una mica. Els de Toni Seligrat tampoc han volgut forçar massa la màquina.

Al 77 l’Espanyol B ha provat sort en un llançament de falta que sortit força desviat per sobre la porteria de José Aurelio Suarez.

La segona meitat ha estat molt diferent de la primera. A causa de les dues vermelles tant l’Espanyol B com el Nàstic han perdut velocitat en les seves jugades.
Al 85 Guillem Jaime ha tingut l’ocasió més perillosa pel Nàstic en tota la segona meitat. El tarragoní, que acabava d’ingressar en el terreny de joc, ha fet una boníssima jugada amb Carlos Albarrán per banda dreta.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Finalment ha disparat tot sol dins l’àrea provocant una molt bona aturada de Fortuño. Uns instants després s’ha produït una acció que segurament serà el tema de la setmana.

Brugui ha tornat a ser expulsat des de la banqueta. El ’10’ grana ha vist la vermella directa per protestar l’àrbitre una falta que li havien fet a Gerard Oliva. El grana tornava a una convocatòria després de complir la sanció de dos partits.

Sembla que buscant la cinquena groga s’ha topat de nou amb una vermella que li pot costar molt cara. Al camp de l’Hospitalet va passar exactament el mateix.

Roger Brugué ha marxat molt empipat cap als vestuaris, i és que en cap moment comptava en repetir aquesta polèmica. D’aquesta manera el Nàstic no podrà convocar ni a Brugui ni a Trilles per les vermelles directes, ni a Bonilla per la cinquena groga.

En l’últim minut de partit José Aurelio Suarez ha fet una magnífica aturada que ha deixat l’Espanyol B sense poder marcar gol en aquest encontre.

Així ha finalitzat el partit, amb un Nàstic molt superior en la primera meitat i molt més tou en la segona. 991 persones han pogut gaudir d’aquesta gran victòria del Nàstic al Nou Estadi. Els jugadors grana han agraït tots els espectadors un cop acabat el partit.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P