Seligrat: “Hem de donar més del que estem oferint per aconseguir els objectius”

El tècnic grana, Toni Seligrat ha atès aquest migdia als mitjans de comunicació per analitzar el partit d’aquest diumenge contra l’Espanyol B a les 12 hores al Nou Estadi.

L’ascens a Primera RFEF: “Espero que això ens faci guanyar en confiança, de saber que tot el que estem fent és el correcte i també que ens doni un plus més perquè a partir d’ara hem de donar més del que estem oferint. Amb això no n’hi ha prou per seguir aconseguint objectius. Tot el que ve ara és més difícil que el que hem aconseguit i espero que aquest premi ens doni aquesta confiança per seguir millorant i superar-nos”.

L’última derrota: “Això no va de guanyar o perdre, és com guanyes i com perds. M’importa molt poc haver perdut a Llagostera perquè l’equip va fer tot el que havia de fer i ho vam fer molt bé. Vam ser molt superiors al rival”.

L’Espanyol B: “Que portin tres derrotes seguides no m’agrada i és un reflex del nivell tan competitiu que hi ha en aquest grup. Aquest grup de nois amb tant de talent i intensitat estan en descens, això et marca el nivell d’aquesta categoria i la dificultat del que hem aconseguit. Tots dos ens juguem moltíssim, però nosaltres juguem a casa i a més ja hi haurà gent a l’estadi i això ens ha de donar un plus”.

L’entrada de públic: “Tots els que vulguin gaudir d’això que estem fent i ajudin, seran molt benvinguts. A més en aquest moment que arriba el més difícil, si ells ens ajuden i recolzen sobretot en els moments que l’equip tingui debilitat a nosaltres ens anirà fenomenal i espero que nosaltres a ells també els fem feliços”.

Brugui: “Avui ha entrenat amb el grup, diumenge si no passa res estrany ja el tindrem amb nosaltres”.

Baixes: “Tenim Fran Miranda per sanció i Gonzi per lesió. Jesús Rueda porta 2 o 3 dies entrenant i no sé si estarà al 100%, però crec que sí que el tindrem”.

300 partits com a entrenador: “Em trobo content i feliç. No sols del moment que tenim a nivell esportiu si no d’estar on sóc, perquè crec que estic al lloc indicat per aconseguir el que jo vull. En l’àmbit personal, que per a mi és molt important, em sento estimat i valorat. Potser faré molts més partits a Segona B, que estaria bé perquè vol dir que tindré feina, però tinc ganes de fer molts més partits en una altra categoria. Igual que vosaltres, el club i l’afició”.

Jugadors apercebuts: “Com que els punts que sumem ara també compten per la segona fase, no podem decidir quan forçar una targeta per arribar nets. Aquests són igual d’importants que els altres partits que vindran. Anem setmana a setmana i hem de donar-ho tot cada setmana per guanyar els tres punts”.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. No serà un partit fàcil. L ‘Espanyol B és un bon equip que no mereix la posició que ocupa. Té jugadors amb molta qualitat que et poden marcar en qualsevol moment. La presència de l’afició serà un alicient i també un termòmetre de la seva reacció davant el joc dels de Seligrat que sovint renúncia a la pilota i es deix dominar encara que només sigui aparentment. Això no és fàcil de pair a casa però hem de ser conscients que és el joc que ens ha portat on estem i tan vàlid com qualsevol altre. Haurem d’acostumar-nos a aplaudir les jugades defensives que son la base i més nombroses que les ofensives en aquest equip. (Una mica com els Detroit Pistons dels 90’ ). Força Nàstic

    0
    0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P