L’1×1 del Llagostera-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la vintena jornada del campionat de Segona Divisió B.

José Aurelio Suárez (5): Trist. Va rebre un únic xut a porta que acabà en gol. Hauria d’haver sortit a per la pilota que acabà al fons de la xarxa.

Marc Trilles (5): Accelerat. Bon partit del central però massa agressiu quan sortia a camp obert.

Álex Quintanilla (6): Atent. Novament bon partit del “14” grana però que va veure que l’única pilota filtrada que rebia acabava al fons de la porteria de Suárez.

Carlos Albarrán (6): Constant. Va voler ser protagonista en camp contrari però sense èxit. Ha estat objecte d’un penal a les acaballes del partit.

Joan Oriol (5): Ingenu. Amb conduccions innecessàries el de Cambrils va acabar el partit molt cansat. No va tenir el dia penjant pilotes.

Fran Miranda (6): Descendent. Bon inici de partit per poc a poc anar desapareixent en gran part per les condicions del partit. Es perdrà el pròxim partit per sanció.

Javi Ribelles (4): Invisible. Va passar desapercebut durant el temps que estigué sobre la gespa.

Francesc Fullana (5): Estranger. Les condicions del terreny de joc no el beneficien. Com la resta dels seus companys no va tenir el dia amb el colpeig de l’esfèrica.

Javi Bonilla (4): Fred. Tot i penjar constantment pilotes a l’àrea, cap d’aquestes va suposar un perill per la defensa local. Semblava conformar-se amb la derrota.

Pedro Martín (5): Lluitador. Tot i no ser precís de cara a porteria es va entregar i buidar corrent darrere el rival. Necessita més accions de perill per retrobar-se amb el gol.

Gerard Oliva (3): Capcot. Comet masses faltes quan disputa pilotes aèries. Es mostra incapaç de ser solvent en àrea rival. Mereix passar més temps assegut sobre la banqueta.

Pol Ballesteros (4): Confós. Ha d’entendre que el futbol és un esport col·lectiu on cada engranatge que es mou provoca que d’altres també ho facin. Ha de millorar la seva presa de decisions.

Fran Carbia (7): Vertical. Havia de ser titular. Va tenir una bona ocasió per empatar. Pot ser decisiu en aquests dos últims partits que queden.

Joel Lasso (-): No va gaudir de suficients minuts per valorar-lo.

Andrei Lupu (-): Debutant. El debut del romanès no va produir-se en les condicions òptimes.No va gaudir de suficients minuts per valorar el seu rendiment.

Toni Seligrat (3): Incapaç. Mal plantejament i mala selecció de futbolistes. Té per davant una dura setmana per intentar redreçar la situació i sobretot l’actitut de diversos futbolistes de la plantilla. Queda molta feina per fer i molt a demostrar, sobretot la capactitat del tècnic de Torrent a l’hora de canviar el rumb dels partits amb les decisions preses al llarg dels encontres

Sr. Sergio Usón Rosel (2): Ineficaç. Va carregar innecessàriament de targetes als granes. No té criteri ni capacitat per dirigir encontres de major envergadura.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P