Toni Seligrat: “El que més ens motiva aquesta setmana és guanyar en un camp on no ha guanyat ningú”

El tècnic de Torrent, Toni Seligrat, ha atès aquest divendres al migdia als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a l’enfrontament d’aquest dissabte davant el Llagostera (17:30h).

Com es presenta el partit: “La història diu que difícil, el que ha passat enguany en aquell camp també, no és una cosa pròpia del Nàstic. Enguany a Llagostera no hi ha guanyat ningú, tots els partits han acabat en empat o victòria local; no només de lliga sinó també a la Copa Federació, per això es van classificar a la final. L’únic partit que sí que han perdut va ser a la pròrroga contra l’Espanyol a la Copa del Rei on ells es queden amb un menys a la primera part i a la pròrroga l’Espanyol guanya 0-1. Això et diu la dificultat de guanyar allà, no només li costa al Nàstic sinó a tothom”.

Importància de classificar-se per la Primera RFEF: “Això vindrà com a conseqüència de fer les coses bé, al final tindrem premi. Potser el final s’anticipa i abans del final ja tenim el premi, tot dependrà de com fem les coses de bé. El que més ens motiva aquesta setmana és guanyar en un camp on no ha guanyat ningú. Aquest és el factor que a nosaltres ens crida i ens dóna aquest plus de motivació. Sabem que és molt difícil pel Nàstic, que no ho ha fet mai, ni pels equips del nostre subgrup, que no ho ha fet ningú. Volem ser els primers i suposo que aquesta motivació també la tindran ells contra un equip que va primer i que fa temps que no perd. La Primera RFEF vindrà com a conseqüència de”.

Canvis al dibuix tàctic: “No té res a veure jugar al camp del Llagostera o jugar al Nou Estadi, en un camp natural o inclús d’artificial en unes dimensions tant reduïdes. Continua sent futbol, però és un futbol diferent i ens hem d’adaptar a aquest futbol. El dibuix és el menys important. Allà has d’entendre el futbol d’una altra manera si vols competir com s’ha de competir en aquell camp i tenir opcions de guanyar”.

Reobertura del Nou Estadi: “El futbol sense públic no és igual, no és futbol. El futbol requereix del públic. Tot el que sigui una ajuda per nosaltres i que els nostres gaudeixin serà benvingut. Si es pot entrar al camp i la nostra gent té ganes de venir i ajudar al seu equip nosaltres estarem encantats”.

Baixes: “Continuem amb les tres que teníem; Gonzi, Jesús Rueda i Brugui, i li sumem la sanció de Fausto. De la resta tothom està bé”.

On radica la clau en camps com el del Llagostera: “La primera avantatja que tenim és que ja el coneixem. Em seria molt difícil d’explicar què passarà en aquest partit a un entrenador que no hi hagi anat mai, perquè passen una sèrie de coses que no et passen en d’altres camps. Primer la intensitat a la que ho fan tot, és altíssima i més contra el Nàstic, on hi ha una rivalitat no només esportiva. Segon, la pilota en menys de 30 segons està aturada; no hi ha continuïtat de joc, es para per treure de banda, treure de porteria, córners, faltes…i després d’allò les pilotes arriben a l’àrea molt ràpidament (amb més o menys precisió), hi ha poc espai i molta gent que fa servir molta intensitat. Quan la pilota arriba a aquella àrea surt disparada d’allà i es genera una segona jugada que has d’agafar. Gairebé tot passa en una segona jugada o a pilota aturada. La pel·lícula és futbol, però els protagonistes són aquests. O domines aquests dos factors o allà no es pot guanyar”.

Estat anímic de Bonilla després d’errar un penal: “Javi és un tipus diferent, sobretot amb el seu comportament. És un tio feliç, de somriure molt fàcil. L’he vist fotudíssim perquè el van expulsar al minut 30 contra el Villarreal i el dilluns el seu somriure apareix fàcilment una altra vegada. No és que estigui fotut perquè ho està, però és un tio alegre i estic convençut que ni se’n recorda. Fins i tot Messi falla penals. Si n’hi ha un diumenge el xutarà ell”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P