L’1×1 del Nàstic-Lleida Esportiu

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la dinovena jornada del campionat de Segona Divisió B.

José Suárez (8): Oportú. El porter del Nàstic va intervenir amb èxit quan li pertocava. Va estar atent quan sortí de la seva àrea.

Marc Trilles (7): Mur. Contra el seu antic equip va realitzar segurament un dels seus millors partits amb la samarreta grana. A vegades peca d’impulsiu.

Álex Quintanilla (7): Pausat. La seva serenor contrastava amb la del seu company a l’eix de la defensa, Marc Trilles. No es complica la vida i sap llegir molt bé el que farà l’adversari.

Carlos Albarrán (8): Constant. Tot i la dificultat del partit va saber imposar-se per acabar situant-se en camp contrari quan el joc així ho requeria sense oblidar-se de les seves tasques defensives. A hores d’ara és el jugador més en forma de la plantilla.

Joan Oriol (6): Lligat. La targeta groga que va veure el va condicionar. Ha perdut frescor en les accions ofensives. Va acabar sent substituït per primera vegada aquesta temporada.

Fran Miranda (8): Lladre. Sempre ben situat i disposat a robar la pilota sense fer soroll. El migcampista extremeny és capital en aquest equip.

Javi Bonilla (5): Intermitent. Va errar un penal. Continua apareixent i desapareixent dels partits.

Fausto Tienza (6): Agressiu. Tot i el bon partit realitzat cal que s’assereni més i no es jugui l’expulsió en accions evitables. El seu caràcter i entrega li honren.

Pedro Martín (6): Solidari. Va entendre que partint des de la seva posició difícilment anotaria i es va dedicar a despenjar pilotes i lluitar pel bé del seu equip.

Fran Carbia (7): Golejador. Un Nou Estadi buit va viure un déjà vu amb el de Sant Pere i Sant Pau. Un gol en els primers minuts després d’un còrner es va traduir en tres punts locals. La resta del partit el “19” grana va pressionar i incomodar els rivals. Va acabar molt cansat.

Gerard Oliva (5): Humil. Negat de cara a porteria tot i que no va gaudir de cap oportunitat, la seva pressió i dedicació són l’única cosa que el mantenen a l’onze inicial, que no és poc.

Pol Ballesteros (6): Assenyat. Es va col·locar en un cantó per intentar obrir el camp i aclarir la congestionada zona central.

Joel Lasso (5): Útil. Va pressionar bé pel seu cantó tot i que amb l’esfèrica no va trobar-se còmode.

Francesc Fullana (6): Intel·ligent. Va aportar una mínima pausa al partit.

Javi Ribelles (5): Tap. Sense gaires minuts però amb l’única misió de protegir la rereguarda tarragonina. Pot tenir més protagonisme en la recta final del campionat.

Pol Domingo (5): Comodí. Fou el substitut de Joan Oriol situant-se en el lateral quan el de Cambrils va abandonar el camp.

Toni Seligrat (6): Vencedor. Bon plantejament i bons canvis per part del de Torrent. Va entendre que el partit no estava per floritures i va acabar emportant-se els tres punts.

Sr. Fulgencio Madrid Martínez (4): Pistoler. Va ensenyar masses targetes amb un criteri dispar com a poc. Interacciona en excès amb els futbolistes.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P