Toni Seligrat: “No ens sentim encara de Segona B Pro, però cada cop està més a prop”

El tècnic valencià del Nàstic, Toni Seligrat, s’ha mostrat satisfet davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior al partit que ha acabat amb victòria per la mínima davant el Lleida Esportiu.

Valoració del partit: “Sabíem que era un partit no vital però sí importantíssim per aconseguir els objectius en ambdós equips; si algú perdia se li posava difícil l’objectiu. Nosaltres amb marge d’error i ells no. Sabíem d’aquesta importància i la victòria, veient com ha costat, ens ha fet feliços”.

Clau marcar tant d’hora: “Evidentment, és el millor que et pot passar. Ens va passar també el dia del Barça B. En un partit tant important, començar guanyant al minut 1 és important. Està tot molt igualat i quan hi ha tanta igualtat la desfà alguna acció a pilota aturada o una errada, que algú es quedi un menys…això desfà la igualtat i avui ha estat d’estratègia”.

Arbitratge: “A Segona B no és fàcil tenir un partit amb aquest nivell d’intensitat, ja no és la rivalitat o el que hi ha en joc. Hi ha hagut molta intensitat, és un partit d’alt voltatge i no és fàcil de dirigir. Crec que l’àrbitre se n’ha sortit. Potser ells pensen que els hi va bé reclamar, jo crec que no. L’assistent principal va radiant tot el partit. Els jugadors que et maregen, l’auricular de l’assistent marca cada jugada. Això els dificulta encara més la feina. No crec que hagi estat determinant amb el resultat les protestes dels jugadors del Lleida”.

Celebració del triomf: “No ens sentim encara de Segona B Pro, però cada cop està més a prop. Amb aquesta victòria en un parell de setmanes hi serem. Ara tothom fa El cuento de la Lechera: si guanyem els tres, si perdem els tres…espero que un equip que porta tant de temps sense perdre no perdi els tres seguits que queden. Hem de gaudir d’aquest equip i de la trajectòria, de com estem i de com ho estem fent, però avui toca gaudir. Demà ja pensarem en el Llagostera; és un camp especial, hem d’anar a guanyar”.

Llançament de falta d’Albarrán: “Ahir a les faltes en va xutar vàries i en vàries va fer gol i pel mateix pal. Va dir que si avui n’hi havia una la xutaria, i Bonilla li va dir que no s’ho creia ni ell. Pau Torres ha fet una intervenció boníssima”.

Penal errat per Bonilla: “L’ha xutat molt bé, a un costat i fort. Ha estat més mèrit de Pau, igual que la falta d’Albarrán. Sabem que aquest costat és el menys bo de Pau Torres. És més encert del porter. Així i tot si s’ha de fallar algun penal millor fallar aquest i no un altre que vingui. Bonilla és un extraordinari especialista, sobretot en penals”.

Nivell defensiu: “El nivell defensiu de l’equip és altíssim, a més no ens xuten gaire. No hi ha hagut més d’un xut seu, és fruit del bon treball defensiu però també dels del davant. Des del darrere es serveixen bones pilotes als de davant. Veient el que ens ve ara el partit d’avui és el més semblant a un partit de play-off. Serà una cosa semblant al que hem vist. La rotació és molt bona pel que ens queda”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P