La RFEF ajorna l’última jornada de la Divisió d’Honor Juvenil

El Juvenil A del Nàstic haurà d’esperar a cloure la primera fase de la lliga juvenil perquè la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit ajornar l’última jornada, prevista inicialment per aquest cap de setmana, fins que es recuperin tots els partits ajornats a causa de la Covid-19. Els grana havien de visitar al Lleida Esportiu aquest dissabte per intentar segellar la primera plaça del subgrup, a la qual també opta el Zaragoza.

L’última jornada de la Divisió d’Honor es jugarà previsiblement el 20 i 21 de març, perquè molts dels partits que hi ha ajornats s’han fixat per al cap de setmana del 13 i 14 de març. De fet, el Lleida jugarà contra El Olivar el partit corresponent a la 17a i penúltima jornada. El resultat d’aquest compromís definirà si els de la capital de la Terra Ferma es jugaran acabar entre els cinc primers, i per tant la permanència, davant el Nàstic.

Cal recordar que l’ajornament de diversos partits de la primera fase de la lliga ha obligat la RFEF a suspendre la Copa del Rei. Un dels equips perjudicats és el Nàstic, que havia obtingut el bitllet per disputar el torneig per segona vegada després de vèncer al Zaragoza. A més, tot plegat ha fet endarrerir la segona fase de la competició, que començarà l’11 d’abril, i la Copa de Campions, que se celebrarà el 12 i 27 de juny.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P