La RFEF suspèn la Copa del Rei juvenil

El Juvenil del Nàstic de Tarragona sembla que finalment no podrà disputar la Copa del Rei de la categoria perquè la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit suspendre la competició a causa de la gran quantitat de partits ajornats a causa de la Covid-19 que encara s’han de disputar en tots els subgrups. Això fa que la primera fase de la lliga no pugui completar-se en el termini previst.

El director del futbol base del Nàstic, Jordi Guillén, ha reconegut als micròfons de Tarragona Ràdio, que la decisió de la RFEF ha estat un cop molt dur per al vestidor perquè tenien la il·lusió de disputar la Copa del Rei, conscient que no hi haurà una oportunitat millor per aconseguir-ho a curt termini per l’exigència i el nivell de la categoria.

Els tarragonins havien certificat la seva presència en el torneig del K.O. amb la victòria davant el Real Zaragoza en la darrera jornada gràcies als gols del pitxitxi, Òscar Romero, i de Kim Lorca, dues de les promeses més fermes de la pedrera grana. El triomf va ser molt celebrat, perquè era la segona vegada que el club es classificava per jugar la Copa del Rei Juvenil, on hi prenen part les millors pedreres del futbol estatal.

La primera i única vegada que ho havia aconseguit va ser la temporada 2009-10 amb l’equip que dirigia Kiko Ramírez. L’entrenador tarragoní comptava amb un planter format per molts jugadors que en els següents anys van fer el salt al futbol professional com el porter Alberto Varo, els defenses Alberto Benito, Aleix Coch i Fran Vélez, i el davanter Fran Carbia, actual jugador del primer equip del Nàstic.

La decisió de suspendre la Copa del Rei per part de la RFEF ha de ser ratificada per la Comissió Delegada, però tot fa indicar que la resolució seguirà el camí establert per la federació.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P