Pol Ballesteros compleix 40 partits de lliga vestit de grana

Pol Ballesteros ha arribat a la xifra dels 40 partits de lliga amb la samarreta del Club Gimnàstic de Tarragona.

El de Vilassar de Mar està sent un dels revulsius més utilitzats per Toni Seligrat aquesta temporada i ja suma un total de 13 enfrontaments amb quatre dianes. El darrer partit disputat va ser el del cap de setmana passat contra L’Hospitalet, en el qual va sumar la seva participació número 40 amb l’equip tarragoní.

Ballesteros va donar el salt al primer equip la temporada passada quan era un habitual en els onzes de Xavi Bartolo i, després, també de Toni Seligrat. La prova està en què la temporada anterior va disputar un total de 27 enfrontaments. De ben segur, Ballesteros voldrà seguir incrementant el nombre de participacions amb la samarreta grana en les pròximes temporades i a Segona Divisió A.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P