L’1×1 de l’Hospitalet-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la divuitena jornada del campionat de Segona Divisió B.

José Suárez (7): Concentrat. Una acció seva va evitar el gol de la victòria local. Aporta seguretat a l’equip.

Pol Domingo (7): Disciplinat. El jove central grana s’ha guanyat la titularitat. Sap anticipar-se molt bé al rival.

Álex Quintanilla (7): Veloç. No dubta en sortir a camp obert. En espais tancats es mostra dur i insuperable.

Carlos Albarrán (6): Descendent. Excel·lent primers deu minuts de partits per després endarrerir la seva posició i acabar patint davant les escomeses rivals.

Joan Oriol (5): Apagat. Tot i millorar lleugerament durant la segona meitat el de Cambrils no va tenir un bon partit. Li va costar ser vertical.

Fran Miranda (7): Ancla. És el futbolista que dóna equilibri a l’equip. La targeta groga que va veure va limitar les seves accions.

Javi Bonilla (5): Intermitent. A estones va aparèixer per acabar diluïnt-se en el pobre joc grana.

Fausto Tienza (6): Accelerat. L’extremeny es va jugar l’expulsió en una acció totalment evitable. Tot i lluitar cada pilota el seu temperament pot jugar-li males passades. 

Pedro Martín (5): Perdut. No es troba còmode partint des d’un costat del camp i quan centra la seva posició comet masses faltes fruit de la desesperació.

Joel Lasso (5): Solitari. A causa de l’absència de Brugui, el pes del joc creatiu grana queia sobre les seves espatlles. A vegades troba a faltar un company que l’entengui.

Gerard Oliva (3): Preocupant. Lent en moviments i precipitat de cara a porta, el de Riudecanyes està perdent credibilitat.

Pol Ballesteros (4): Fred. No va entrar en joc amb l’eficàcia esperada.

Fran Carbia (5): Invisible. La bona notícia és que s’ha recuperat de la lesió. Ha de tenir més minuts.

Javi Ribelles (-): Sense temps suficient per valorar la seva actuació.

Thomas Amang (-): El camerunès va saltar a les acaballes del partit. Sense temps suficient per valorar la seva actuació.

Toni Seligrat (4): Dubitatiu. El tècnic del Nàstic no va donar amb la tecla per perforar el mur hospitalenc. Va ser valent durant els primers deu minuts de partit però el seu equip va acabar demanant l’hora. Va executar els canvis massa tard.

Sr. Salvador Abril Portillo (6): Correcte. El llistó de les targetes va variar segons el minut del partit. Tot i així la seva actuació fou bona.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P