Toni Seligrat: “Considerem l’empat positiu”

El tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, s’ha mostrat satisfet i tranquil per l’empat obtingut aquest dissabte davant L’Hospitalet al Municipal de la Feixa Llarga.

Valoració: “He vist un partit que del minut 1 al minut 85 ha estat totalment controlat pel Nàstic, quelcom anormal en aquest camp. Hem jugat contra un equip que presumeix moltíssim de tenir la pilota i la possessió. Avui la pilota ha estat del Nàstic tot el partit, el control ha estat total i absolut. Hi ha hagut poques ocasions, del rival cap. Aquest tipus de partits es decanta per una genialitat, una errada greu d’algú o a pilota aturada, avui no ha pogut ser. Considerem l’empat positiu; continuem sumant, sense perdre, primers, màxims golejadors i menys golejats”.

Falta de gol: “Costa molt fer gols en aquesta categoria, vull creure que no hem pogut fer gol i guanyar, no ha estat falta d’ambició. El rival ha fet molt bon partit. El partit era difícil, ells es jugaven moltíssim, tothom es juga molt. Al meu equip l’he vist bé, ens ha faltat fer algun gol i alguna ocasió de perill. Hem fet els mínims que ha de fer un equip com el nostre, dominar el partit de principi a final”.

Vermella a Brugui: “No sé què ha passat. Segons l’àrbitre diu que ha entrat dins del terreny de joc, Brugui diu que no. A veure què posa a l’acta i què diuen les imatges. No estava mirant a Brugui”.

Missatge pels inquiets: “Estava molt inquiet l’any passat a aquestes alçades, quan el nostre equip estava a punt de baixar de categoria. Aquest any, veient al meu equip, no estic gens inquiet veient com competim, com juguem contra l’equip que sigui a casa o a fora. La segona volta vam dir que seria més difícil. Tenim més partits com a visitants que com a locals, tothom és més fort a casa. Nosaltres tenim una segona volta amb molts partits fora de casa i molts partits amb gespa artificial. L’equip està competint en aquesta superfície de tu a tu. Si el rival no posa tot de la seva part podem guanyar-los. Demanaria que no estigueu inquiets, si enguany no gaudiu ho tindreu molt difícil. Portem vuit setmanes seguides primers, quinze jornades sense perdre…no sé què més podem fer”.

Nerviosisme al vestidor: “Els nostres jugadors es mouen molt bé amb la pressió, com més important és el partit que ens juguem millor”.

Partit vital davant el Lleida: “Per nosaltres no és vital, anem primers. No sé perquè aquesta inquietud. Anem a sortir a casa amb unes ganes tremendes de guanyar i més amb el Lleida, però no veig vitalitat”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P