Toni Seligrat: “Hem de plantejar-nos no perdre ni un sol partit; no em sorprèn anar primers”

El tècnic grana Toni Seligrat ha atès aquest divendres al migdia als mitjans de comunicació per valorar la prèvia del partit d’aquest proper dissabte davant L’Hospitalet.

Jornada de descans: “Realment ens ha anat fenomenal. Si ens haguessin donat a escollir on podíem col·locar aquesta setmana de descans, cap hagués anat millor que aquesta. En l’últim partit vam arribar amb sis baixes a Andorra i durant el partit en vam tenir tres. Durant aquestes dues setmanes hem recuperat efectius i ens ha anat molt bé”.

Imbatibilitat en 14 partits: “Cadascú és responsable de les paraules que diu del que opina. Hi ha dades que són irrefutables, no es pot opinar malament d’un equip que va líder des de fa moltes jornades, que fa més gols que ningú, que encaixa menys que ningú, que quan veus a jugadors funcionar com a equip i la compenetració i compromís màxim que hi ha. Si algú treu d’això conclusions negatives o vol fer sang és el seu problema. Un equip no pot tenir mai un nivell homogeni durant tota la temporada o durant un partit. A vegades estàs millor amb pilota i a vegades millor sense. El nostre equip està a nivell de rendiment sent molt regular, el dia que estem millor o més fluixos en un aspecte reforcem l’altre, de manera que som altament competitius i per això no ens guanya ningú”.

Quin Hospitalet espera: “Diré el mateix que contra el Prat: aquests partits no m’agraden gens. Els de l’Andorra o el Barça B m’encanten, però aquests partits que abans de jugar-los algú es pensa que els has guanyat (els mateixos que volen fer sang), nosaltres això no ho pensem. L’entrenador creu que en aquest partit cal anar amb els sis sentits perquè ells tenen una necessitat molt gran de punts i de revertir la situació. El que hagi vist L’Hospitalet a casa i a fora no té res a veure, ni a nivell de resultats que ha obtingut ni a nivell de joc. A casa és un equip molt fort”.

Baixes: “Baixa segura tenim a Gonzi, amb dubte en tenim a alguns. A dia d’avui tenim com a dubte a Brugui, Carbià, Jesús Rueda i Fullana. El que també porta pocs dies entrenant és Trilles. No sé qui arribarà demà per poder jugar una estona”.

Canvi de L’Hospitalet respecte la primera volta: “Quan van venir a jugar contra nosaltres anaven primers i a més eren l’equip menys golejat. Ara van a la zona baixa i casualment són els més golejats. Ells continuen fent gols i tenen bon tracte de pilota, però defensivament han baixat molt el nivell”.

S’esperava arribar líders a aquesta jornada?: “Des del punt de vista subjectiu l’únic que esperava era perdre a Barcelona, tota la resta ho esperava. Aquest any em passa especialment que tenim un equip, club, objectiu i pressupost amb majúscules. Hem de plantejar-nos no perdre ni un sol partit, amb el qual no em sorprèn anar primers. Vam dir que l’Olot portava dos anys sense perdre a casa i nosaltres hi vam guanyar. Hi va anar l’Andorra, que es pensava que seria dit i fet, i 3-0 i cap a casa”.

Es fan càlculs?: “No, impossible. L’únic càlcul que faig és guanyar a casa i a fora, que té un plus de dificultat. Guanyar-nos a nosaltres és més difícil, i a casa més amb el plus de dificultat pels nostres rivals”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P