Sense baixar de l’autobús

Jornada gairebé rodona; com diria aquell, sense baixar de l’autobús. Punxada important de l’Andorra, que cada vegada que ens pot atrapar o passar per davant…miau! Ensopega. Si hagués palmat el Barça B ja hauria estat la cirereta del pastís. Va! Que ho tenim a tocar, òndia!

Pròxim partit davant L’Hospitalet: qui l’ha vist i qui el veu. Va en caiguda lliure; ull que no té mal equip però la dinàmica que porta és molt negativa (dels darrers cinc partits, un empat i quatre derrotes i ve de rebre sis gols del Barça B). Davant d’aquests equips més que mai és important començar forts i, si sona la flauta, marcar per acabar de trencar-los anímicament; ara bé, si el joc que fem està en la mateixa línia dels dos darrers partits del Nàstic…anem amb compte que les podem passar magres. Partit que promet, sens dubte.

Tema samarreta: em sembla força bé que es faci una equipació amb els colors corporatius de l’empresa Sorigué, que ens ha donat suport encara que l’equip estigués fent pena cosa fina temporada rere temporada. Bonic detall, però com molts comenteu, es troba a faltar algun element que faci referència a Tarragona.
Per cert, aprofito que parlo de samarretes per si algú del club llegeix això; a veure si tornen a reeditar l’antiga samarreta amb la senyera de Tarragona. Una vergonya la mínima tirada que es va fer (desconec si és culpa de Hummel o del club); si ho recordeu ja van trigar molt a sortir a la venda.

Jo la tinc, vagi per davant, però els que me la van regalar em veien amb massa bons ulls i si me la poso semblo un botifarró amb denominació d’origen Tarragona. No vaig tenir l’opció ni de canviar-la per una talla superior, a part de la moltíssima gent que no la va poder comprar perquè estaven esgotades. Així, que consti en acta la meva petició. Moltes gràcies per endavant.

Com cada dimecres donem una ullada a l’altre subgrup, on l’Ibiza segueix com a líder destacat però, ves per on, va tornar a punxar. Dels darrers cinc partits porta dues victòries, dues derrotes i un empat. El segueix l’Alcoyano amb 25 punts i tanca el pòdium l’Hércules amb 24 punts; darrere venen Villarreal B amb 22 i l’Atzeneta amb 18.

Arriba un dels moments importants de la temporada, on ens juguem les garrofes per aconseguir el primer repte. Ho tenim a tocar si no fem el passerell o ens entra el mal d’altura. Són cinc finals per poder assolir la lliga Pro, però cal recordar que tots els equips es jugaran alguna cosa: uns no baixar, altres mantenir-se i altres pujar. Ara sí que haurem d’anar a totes: cada victòria valdrà el seu pes en or i les derrotes dels que venen darrere nostre també, tot sigui dit.

Vinga família, arribem al darrer tram d’aquesta lliga del subgrup, on tots ja hauríem firmat començar-la com a líders. Ara cal seguir així i deixar-nos de regals amb llacet i ximpleries vàries, hem de seguir amb aquesta dinàmica positiva i amb aquesta sort dels campions (àlies flor al cul) que ens està acompanyant.

Ens veiem el pròxim dimecres. Una forta abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P