Quintanilla: “El més important de la temporada encara no ha començat i no podem fixar-nos en el que hem fet fins ara”

A la plantilla del Nàstic 2020/21 només hi ha cinc jugadors que acumulen més de 1.000 minuts en el que portem de la primera fase de la competició. Els dos que lideren aquest rànquing són dos nouvinguts, Joan Oriol i Álex Quintanilla, imprescindibles en la rereguarda de l’ecosistema que ha dissenyat Toni Seligrat. Quintanilla s’ha destapat com un central molt fiable, i els seus minuts estan més que justificats.

El jugador nascut a Bilbao ha estat l’últim protagonista de les entrevistes del Sempre Nàstic de Tarragona Ràdio, i si alguna cosa ha deixat ben clara, és que en el futbol sempre has de viure el present i no fixar-te en el que has fet fins ara. Traslladant-ho al Nàstic, assegura que “la temporada no ha acabat, i que de fet, el més important ni ha començat”, fent referència a la segona fase i als play-off.

L’equip intentarà certificar el primer d’aquests dos objectius en les cinc últimes jornades que resten de la primera fase, i com més aviat millor. El primer pas és vèncer a un Hospitalet que “vindrà tocat i amb l’orgull ferit” per la golejada que va encaixar a l’Estadi Johan Cruyff, com ha assegurat Quintanilla. La seva situació “demostra la igualtat de la categoria, on qualsevol equip que encadeni una ratxa positiva o negativa pot canviar la seva situació a la classificació”. L’Hospi ha passat de discutir la primera plaça als grana a la lluita per eludir el descens.

Quintanilla té ben clar que els espera un partit molt difícil aquest dissabte per la necessitat del rival, que creu que han de saber aprofitar durant el transcurs del partit, i per la superfície de gespa artificial del terreny de joc, que “ho condiciona tot”.  De fet, el Nàstic sempre canvia la seva manera de jugar quan juga en un estadi d’aquestes característiques, molt diferent de les del Nou Estadi.

El futbolista basc creu que el descans en l’última jornada els ha vingut bé per recuperar a alguns futbolistes que estaven lesionats, tot i que assegura que “un dels avantatges d’aquest equip és que és extens, i qualsevol jugador que surt ho està fent bé”. I això, en una temporada tan atípica i exigent com l’actual, “sabíem que seria clau”.

El contracte de Quintanilla expira el 30 de juny, però aquest contempla una temporada més opcional en funció d’alguns objectius. En aquest sentit, ha reconegut que es troba molt a gust a Tarragona i que espera complir els objectius marcats i continuar vestint de grana. De cara al futur, ha tornat a dir que li agradaria ser president de l’Athletic Club de Bilbao, tot i que de moment, se centra en la seva etapa com a futbolista.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P