Fran Carbià i Marc Trilles es reincorporen als entrenaments amb normalitat

Toni Seligrat va recuperant efectius amb el pas de les hores. El tècnic de Torrent, que en el darrer partit de lliga va comptar amb nombroses baixes entre lesionats i afectats per Covid-19, podria recuperar fins a cinc futbolistes de cara al partit d’aquest proper dissabte davant L’Hospitalet (19h).

A les altes ja confirmades de Ribelles, Lupu i Fran Miranda s’hi podrien sumar Fran Carbià i Marc Trilles. Ambdós futbolistes, que s’han exercitat amb la resta del grup en l’entrenament d’aquest dimecres, podrien entrar a la convocatòria davant el conjunt de la franja vermella.

L’extrem tarragoní es va retirar amb molèsties en el darrer partit disputat contra l’Olot. L’informe mèdic del club va informar que patia una lesió fibril·lar al quàdriceps de la cama esquerra.

Pel que fa a Trilles, el defensa de Vilafamés ja ha superat la quarantena després de donar positiu per Covid-19 i la seva presència aquest proper dissabte guanya números.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P