El Juvenil A visita al Sabadell en un duel decisiu per jugar la Copa del Rei

El Juvenil A afronta aquest dimecres a les 16.30h una visita força complicada al Municipal d’Olímpia, feu d’un Sabadell que com la majoria d’equips del subgrup, es troba immers en la lluita per acabar entre els cinc primers al final de la primera fase. El partit correspon a la 11a jornada de lliga, que s’hauria d’haver jugat a principis de gener, i que va ser ajornar per raons sanitàries.

Pels grana, el partit és una oportunitat per recuperar el lideratge perdut el cap de setmana a mans del Zaragoza després de caure per la mínima al camp del Huesca en un partit molt discret que va trencar la bona dinàmica de les últimes setmanes. A més, un triomf o un empat li servirien per expedir el bitllet per disputar la Copa del Rei. El gran objectiu d’aquesta temporada, a banda d’assegurar la continuïtat a la categoria, fita assolida fa tot just una setmana amb el triomf contra el Cerdanyola (3-2).

Compte, però, perquè una derrota davant el que actualment és el tercer classificat amb 23 punts podria afegir molta pressió al Nàstic en les dues últimes jornades en les quals ha de veure’s les cares amb el Zaragoza i el Lleida. Els arlequinats poden apropar-se a quatre unitats, i amenaçar la seva participació en el torneig del K.O. Un perill innecessari, i que es pot evitar.

El Sabadell arriba al partit després d’haver sumat sis dels últims nou punts en joc, amb un empat contra el Jabac i Terrassa (1-1), i dues victòries contra el Lleida (1-2) i l’Stadium Casablanca (5-0). La golejada contra el conjunt aragonès és un avís important per al Nàstic, que haurà de vigilar especialment a l’exjugador del Vilaseca, Miquel Ustrell, i a Eloi Pozuelo, autors de 4 gols, i també a Albert Ramis, màxim anotador amb 5 dianes.

El tècnic grana, Felip Ortiz, recupera per a la causa a una peça fonamental en el centre del camp com és Marc Montalvo, que ja ha complert els dos partits de sanció per la seva expulsió al camp de l’Stadium Casablanca. Previsiblement, el migcampista tornarà a l’onze en detriment de Samu de la Fuente.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P