Sorigué amplia el seu patrocini durant dues temporades més

El Nàstic i el grup empresarial Sorigué han oficialitzat aquest dilluns al migdia un acord de renovació pel patrocini que l’empresa lleidatana manté amb el conjunt tarragoní des de la temporada 2013/14.

D’aquesta manera, la vinculació del principal patrocinador del club grana es perllonga durant dues temporades més, fins al juny del proper 2022. El Nàstic seguirà lluint el logotip d’aquesta empresa a la samarreta durant dues campanyes més, a banda de mantenir la presència destacada de la companyia al Nou Estadi a través de la publicitat estàtica.

Cal recordar que Sorigué va adquirir un important paquet d’accions de la Societat Anònima Esportiva del club ara farà tres anys. La xifra va ser de 500.000€, una quantitat que va permetre a l’empresa dedicada a la construcció adquirir prop d’un 8,35% de l’accionariat grana a través de l’empresa Finycar. Actualment aquest percentatge s’ha reduït al 7,21%, degut a les ampliacions de capital.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P