Bernat Guiu dóna la victòria a la Pobla a Nou Barris (0-1)

La Pobla de Mafumet ha aconseguit una victòria importantíssima a Nous Barris després de vèncer per la mínima a la Montañesa de Ramon Calderé gràcies al solitari gol de Bernat Guiu a l’inici de la segona part, aprofitant una errada defensiva majúscula dels locals, que situa al segon equip del Nàstic a l’equador de la classificació.

La Pobla ha entrat amb més força al partit, protagonitzant uns primers 15 minuts a un nivell molt alt. Les seves ocasions s’han succeït, mentre que no ha permès que els locals poguessin jugar amb comoditat, guanyant els refusos i les segones jugades. L’esforç, però, no ha tingut premi. Bernat Guiu ha estat el primer a intentar-ho amb un remat des de la frontal, que ha anat molt centrat i no ha estat cap problema per al porter.

Tot seguit, la Pobla ha tingut dues faltes. La primera ha acabat amb un remat d’Albert Alavedra, que estava en fora de joc, i la segona en un remat de cap de Carlos Martínez, que el porter també ha aturat. I en la següent acció de perill, Karim Koucha ha enviat la pilota per sobre del travesser amb un xut des de dins de l’àrea.

Després d’aquestes quatre ocasions, la Montañesa ha començat a despertar. El veterà Joan Verdú ha posat a prova els reflexos de Christian Arco amb una centrada que s’ha enverinat cap a la porteria. El porter andalús s’ha hagut d’emprar a fons per enviar la pilota a córner. L’acció ha esperonat als de Ramon Calderé, que entre el 20’ i el 25’ han tingut dues oportunitats molt clares. Àlex Alba ho ha intentat amb un xut des de la frontal, que Arco ha tornat a enviar a córner, i en aquesta acció, els locals han estavellat la pilota contra el travesser.

En els següents 20 minuts, l’equip groc-i-negre ha tornat a tenir dues ocasions molt clares amb un remat de cap d’Omar Balde, que no ha pogut dirigir cap a la porteria, i amb un contraatac que Dani Ruiz no ha pogut culminar superant a un incommensurable Chrstian Arco.

La segona part ha començat molt diferent respecte a la primera, amb un intercanvi de cops on la Pobla ha sortit guanyadora. Sergio Garcia ha avisat amb dos remats, el segon d’ells en una ocasió molt clara, on la pilota ha sortit fregant el pal dret d’Arco. Els tarragonins han reaccionat immediatament, amb una centrada de Caballero, que Dani Molina ha estat a punt de rematar, però Segovia ha estat més ràpid per enviar la pilota a córner.

La següent acció ha estat la del gol. En el 49’, Bernat Guiu ha aprofitat una errada defensiva molt greu dels locals, per superar la sortida del porter i marcar a plaer. Un gol molt oportú per colpejar a un rival que havia sortit amb el mateix ritme amb el qual havia acabat la primera part. En el 55’, Carlos Martínez ha pogut augmentar el marcador, però el seu remat ha marxat llepant el pal esquerre de Segovia.

Des d’aquesta ocasió fins al final del partit, la Pobla ha prioritzat la defensa del marcador per sobre d’anotar el gol de la tranquil·litat, ratificant una vegada més que des del canvi a la banqueta és un equip que sap patir, i que malgrat i la seva joventut, sap gestionar aquestes situacions amb accions que signarien els més veterans de la categoria interrompent el joc amb faltes i sí, alguna pèrdua de temps.

En els últims minuts, la Montañesa ha tingut dues aproximacions a l’àrea de Christian Arco, que la defensa visitant ha solucionat de manera eficient, i una ocasió molt clara de Joan Verdú, que en el 86’ ha enviat un remat de cap, lliure de marca en el segon pal, a les mans del porter de la Pobla.

La victòria fa pujar a la Pobla a la 6a posició amb 20 punts, i se situa a quatre del Manresa i a cinc del San Cristóbal, que compten amb un partit més. D’aquesta manera, l’equip de Dani Vidal s’instal·la definitivament a la zona mitjana de la taula. El pròxim diumenge, partit clau davant el Manresa al Municipal de la Pobla de Mafumet.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P