Que continuï la ratxa de la Pobla

El CF Pobla de Mafumet vol seguir amb la ratxa i encadenar vuit partits sense perdre, o el que és el mateix, seguir sumant des que Dani Vidal va arribar a la banqueta pobletana. Davant tindran al Montañesa, últim classificat de Tercera Divisió. El partit es disputarà aquest diumenge a les 12 hores al Municipal Nou Barris.

El conjunt de Dani Vidal té una bona oportunitat de continuar distanciar-se del descens a Primera Catalana i seguir mirant cap amunt. Ara mateix, el filial grana ocupa la quarta posició per la cua, 10 punts per davant de la Montañesa i a un del Santeliuenc i el Castelldefels, que tenen 18 punts.

La Montañesa arriba al partit després d’haver jugat dimecres al camp de l’Igualada, on va sumar un punt estèril en un duel que va acabar sense gols. La visita a Les Comes va suposar el debut de l’històric Ramon Calderé a la banqueta groc-i-negra. L’exjugador del FC Barcelona ha estat l’elegit per intentar canviar el rumb d’un equip que fins ara no ha estat a l’altura de la competició. Abans de la seva arribada, havia encaixat un 7-0 al camp del Vilafranca.

La Pobla, per la seva part, va descansar la setmana passada i, l’últim partit jugat, ara fa dues setmanes, també va ser contra el Vilafranca, però va acabar en empat a 2.

Per al partit d’aquest diumenge, Vidal es possible que aposti per Parra a la porteria, Albert Alavedra i Ivan de la Peña a l’eix de la defensa, Argilaga i Caballero en els laterals, Oscar Sanz, Albert Miravent i Bruno al mig del camp, i Karim, Oscar Gomez i Carlos Martínez en atac.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P