Pedro Martín: “Ara toca ser positius i que la gent estigui amb nosaltres a mort”

El davanter malagueny Pedro Martín va atendre aquest passat divendres als mitjans de comunicació per valorar la situació de l’equip i parlar de la jornada de descans que viurà el Nàstic aquest proper cap de setmana.

Què es pot treure de positiu durant la jornada de descans?: “Primer veurem com queda la classificació després d’aquest cap de setmana, i veurem als rivals. En segon lloc ha estat una setmana d’entrenament intensa, on es poden carregar les piles novament per tornar a començar la setmana que ve amb més frescor”.

Ha faltat aquesta frescor en els darrers dos enfrontaments?: “Cada partit és un món, independentment de quan es donin, ara s’han donat dos seguits en els que hem empatat a u. Ofensivament hem marcat un gol en cada partit i seguim en la dinàmica en la que sempre marquem gols. Ve el Prat al teu camp, que ja estem veient què fa el Prat. No crec que hagi passat res estrany, l’equip està molt bé i hem d’estar orgullosos del que estem fent avui en dia”.

Líders: “Parlar d’alguna cosa que va malament ara mateix em sembla impensable. Ja hi haurà moments durant la temporada en què n’haurem de parlar amb raons serioses, però ara toca ser positius i que la gent estigui amb nosaltres a mort perquè ve un tram molt difícil i és quan més ho necessitem. Que no hi hagi dubtes perquè ens ho hem merescut avui per avui”.

Darrer tram de lliga: “L’encarem com tot; des del principi som l’equip que portem més entrenaments de tota la Segona B. És l’any més important des de que hi ha la Segona B i així ens ho hem pres: competint en tots els partits sigui quin sigui el rival, i anar a la nostra”.

Retrobar-se amb una victòria a L’Hospitalet: “Guanyar els partits és la clau. Quan no es pot i s’empata tampoc passa res, el futbol és molt difícil i està tot molt competit i igualat. Quan vas primer la gent es pensa que vas als llocs i que guanyaràs sobrat. Això és molt difícil i cal donar-li valor a les coses. Anem a L’Hospitalet amb tota la humilitat del món però a intentar endur-nos el partit, no perquè sigui el camp de L’Hospitalet, sinó que així ho fem sempre”.

A l’espera dels resultats: “L’aturada té les seves coses dolentes perquè talla el ritme, però ho hem d’agafar pel costat positiu: descanses i veus als altres equips, ho hem de prendre per aquest cantó. Estem entrenant igual que sempre per no baixar el rendiment físic. El partit rebaixa la càrrega dels jugadors. Veurem què fan els altres per veure on estem per competir amb L’Hospitalet”.

Distància amb el quart classificat: “A mi m’agradaria parlar d’això quan sigui matemàtic, però no ens enganyarem que al veure la classificació un està més segur de sí mateix perquè al principi no tens més dubtes però has de demostrar-ho; ara ja està en part demostrat. Quan es demostri del tot que la Pro és matemàtica dóna tranquil·litat, que no relaxació, de que això ja està aconseguit i anem a per l’altre objectiu”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P