El Juvenil A cau davant el Huesca en un partit gris (1-0)

El Juvenil A ha trencat la bona dinàmica de les últimes jornades, i ha sumat la tercera derrota de la temporada  a mans d’un Huesca que ha confirmat el seu bon moment. El partit dels grana ha sigut molt gris, amb poc pes dels migcampistes i els laterals, com és habitual. Els canvis de Felip Ortiz en la segona part tampoc han canviat el panorama, i els locals només han hagut de defensar la renda aconseguida al final del primer temps, i estar atents en les dues úniques ocasions dels visitants en les botes d’Òscar Romero.

La diferència en la primera part ha estat el gol de Xavi Sola en el 39’, perquè fins aleshores els dos equips estaven competint a un nivell molt alt, sense deixar-se doblegar pel rival, però sense crear pràcticament ocasió. Els tarragonins només han tingut una opció d’avançar-se en el marcador amb un remat de Santi Guzmán en el 23’, que li ha faltat molt poc per marcar un golàs amb la pilota fregant l’escaire esquerre de Pablo Hernández.

Cinc minuts abans, el col·legiat havia anul·lat un gol al Nàstic per fora de joc de Guzmán, que ha estat el jugador més actiu de l’equip. El gran problema que hi ha hagut, és que ha estat molt difícil connectar amb els altres atacants, Albert Querol i Òscar Romero, davant la defensa ben organitzada dels locals. El mateix podríem dir del Huesca, que només ha pogut sorprendre els tarragonins gràcies a una pèrdua de pilota en el centre del camp, que Manuel Rico ha penalitzat posant una centrada en el punt de penal, on Sola només hi ha hagut de posar el cap per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Per la urgència del resultat, el Nàstic ha sortit a la segona part amb la voluntat de portar la iniciativa del joc. I així ha estat, en part perquè el Huesca també ho ha permès, esperant en el seu propi camp per intentar resoldre el partit al contraatac. En el 56’, Òscar Romero ha tingut una bona oportunitat per fer l’empat, però la pressió de tres jugadors li ha impedit connectar un bon remat, i la jugada ha acabat en un servei de cantonada.

L’empenta dels primer quart d’hora ha estat un mirall, perquè el domini s’ha diluït a mesura que han avançat els minuts. Els canvis de Felip Ortiz no han ajudat l’equip ni a mantenir la iniciativa del joc ni a crear ocasions per buscar l’empat. Ni Òscar Grela ni Salva Bes, ni Guillem Fàbregas han pogut aportar res diferent. Per la seva part, el Huesca ha jugat les seves cartes i han interromput el joc amb faltes contínues. I gairebé ha anotat el segon amb un remat de Miguel Ángel Ballen, que ha refusat Alain Martínez.

En el 86’, Raúl Periáñez ha estat qui li ha negat un gol claríssim a Òscar Romero, que havia salvat la sortida del porter, i quan es disposava a marcar, el defensa aragonès li ha tret la pilota, enviant-la a servei de cantonada. En els últims minuts, els locals han seguit esgarrapant segons al cronòmetre, mentre que el Nàstic tampoc ha posat de la seva part per veure un final més emocionant.

Els grana perden el lideratge de forma provisional per la victòria del Zaragoza davant El Olivar, tot i que dimecres tindran l’oportunitat de recuperar-lo davant un Sabadell a l’alça, que és tercer després de golejar a l’Stadium Casablanca. Igual que avui, els tarragonins també tindran l’oportunitat de certificar el bitllet per jugar la Copa del Rei.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P