El Juvenil A visita un Huesca a l’alça

El Juvenil A del Nàstic encara els últims quatre partits de la primera fase de la Divisió d’Honor amb la intenció de segellar com més abans millor el seu passatge per jugar la Copa del Rei de la categoria, després d’assegurar l’accés a la segona fase que jugaran els candidats al títol del Grup 3 amb la victòria en el partit entre setmana davant el Cerdanyola. El següent repte és assaltar el feu del Huesca aquest dissabte (16h), que travessa pel millor moment de la temporada.

Els del nord d’Aragó són 5ns amb 19 punts, i precisament estan immersos en la lluita per acabar la primera part d’aquest curs tan atípic entre els cinc primers per, sobretot, assegurar la permanència. La diferència amb els quatre equips que té per darrere –El Olivar ja no el comptem- és només d’un punt. Per tant, qualsevol error el pot condemnar a patir en la següent fase, tot i que ara mateix les sensacions són immillorables.

Els de José Luis Toa han encadenat cinc jornades seguides sense perdre, amb dos empats i tres victòries. La darrera per la mínima al camp de El Olivar. En aquest període, la seva principal virtut ha estat la fortalesa defensiva que l’ha portat a encaixar únicament dos gols. El cert, però, és que és la segona millor defensa de la lliga amb 14 gols en contra, dos més que el Zaragoza.

Ara bé, el Huesca ha d’afrontar aquest dissabte la visita del líder i màxim golejador del subgrup amb 33 gols, el Nàstic. Els grana van fer bo el punt aconseguit el passat cap de setmana contra l’Stadium Casablanca (1-1) amb la victòria ajustada davant el Cerdanyola (3-2), i estan molt a prop de fer història.

L’entrenador, Felip Ortiz, seguirà sense poder comptar amb Marc Montalvo, que li queda un partit de sanció, ni tampoc amb Xavi Samper, que està lesionat. Samu de la Fuente va ocupar el lloc del migcampista en el darrer compromís i va complir amb nota, la qual cosa és una magnífica notícia tenint en compte que li està costant molt entrar en l’onze titular.

El HuescaNàstic d’aquest dissabte es podrà seguir a través d’Aragón Deportes, i des de Portal Grana us encoratgem a veure el partit per gaudir d’una de les millors fornades de la pedrera grana de les últimes temporades.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P