Presentats els quatre fitxatges del mercat d’hivern

El Nàstic ha presentat aquest migdia les quatre cares noves del mercat d’hivern, Suárez, Guillem Jaime, Feras i Lupu. D’aquests, Suárez ja es ben conegut per l’afició tarragonina, ja que l’ha pogut veure de titular en els quatre últims enfrontaments que han disputat els de Toni Seligrat. L’altre futbolista que també ha comptat amb minuts és Guillem Jaime, qui va debutar el dissabte passat contra l’Andorra.

Les quatre darreres incorporacions es van vestir de curt ahir sobre la gespa del Nou Estadi i van estar acompanyats pel president de l’entitat, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés. Pel que fa a Suárez, des que va arribar s’ha convertit amb el porter titular de l’equip, per la confiança que té en ell Seligrat i perquè Gonzi es troba actualment de baixa. Una situació ben diferent és la que viuen Jaime, Feras i Lupu. D’aquests, l’únic que ha debutat és Jaime, i ho va fer dissabte passat en el minut 83′ contra l’Andorra.

D’altra banda, Feras i Lupu continuen treballant per tenir la seva oportunitat en partit oficial, ja que en la pretemporada, Feras, ja va poder jugar uns minuts al Nou Estadi contra l’Atlético Levante. Lupu gairebé no ha pogut ni entrenar amb el primer equip, ja que al cap de res d’arribar a Tarragona, va haver de confinar-se per ser contacte estret d’un positiu per coronavirus. Ara, plenament recuperat, voldrà demostrar a Seligrat que pot aportar molts gols a l’equip.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P