Pol Ballesteros: “Estem aprop d’aconseguir l’objectiu però no ens podem relaxar”

El davanter de Vilassar de Mar, Pol Ballesteros, va atendre aquest passat dimecres als mitjans de comunicació en la roda de premsa posterior a la sessió d’entrenament matinal.

Sensacions a Andorra: “Sabem que no vam fer un partit, sobretot ofensivament, molt bo; però estem contents. És un punt en un camp molt complicat on ningú havia guanyat fins ara. Almenys hem tret un punt que ens fa seguir en la lluita. Ara a esperar que no guanyi l’Andorra per seguir líders”.

Pendents del partit de l’Andorra?: “Sí, indirectament sempre n’estàs pendent. Hem de pensar en nosaltres, però sí que ho mires”.

Primer objectiu de quedar entre els tres primers més aprop: “Hem d’anar poc a poc i partit a partit. Estem aprop d’aconseguir l’objectiu però no ens podem relaxar i hem d’anar a L’Hospitalet, d’aquí dues setmanes, a guanyar”.

S’ha de fer el ple dels 15 punts que queden?: “L’Andorra fins fa res havia aconseguit cinc victòries seguides. Hem d’anar a guanyar tots els partits per augmentar la distància i arribar a la segona fase amb millor percentatge”.

Comencen a mirar l’altre grup?: “Des de fa unes jornades es comença a mirar, sobretot per veure si l’Ibiza perd i per la distància que té amb el segon i tercer. Hem de pensar en nosaltres, és el més important”.

L’aturada va bé o malament?: “Tenim bastantes baixes: serà important recuperar efectius i guanyar una setmana. L’equip està bé, seguim sense perdre des de la jornada 1. És el que toca pel calendari, però ens adaptarem com sempre hem fet i que és l’important”.

Estat de Roger Brugué: “La lesió és fotuda per tots i més per ell, que porta un any molt bo. No sembla que sigui una lesió greu. Està una mica fotut però amb ganes de recuperar-se ràpid i tornar al camp”.

Com afecta la baixa de Brugui: “És un jugador important, el màxim golejador. Ens afectarà però intentarem suplir la baixa el millor possible”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P