Marc Trilles confirma que és un dels contagiats per Covid-19

El defensa grana Marc Trilles ha publicat aquest dijous una carta a la seva compta personal d’Instagram per explicar que és un dels jugadors del primer equip afectats pel coronavirus.

El valencià, que fa 14 dies va donar positiu juntament amb un altre jugador de la plantilla, remarca que malgrat ser assimptomàtic segueix donant positiu als tests i es mostra entusiasmat amb el seu retorn sobre la gespa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Trilles (@marctri004)

“Hola a tots. Volia que sapiguéssiu que la meva absència és perquè en un test d’antígens vaig marcar positiu en Covid. 15 dies després aquí segueixo, sense símptomes però marcant el mateix una vegada i una altra…esperant aquella prova amb ànsia que em deixi tornar a disfrutar de la meva passió i la meva feina i poder tornar a estar amb els meus companys. Es fa dur estar entre quatre parets, esperant quelcom que de moment mai arriba. Això no és més que una altra pedra que s’ha creuat en el meu camí, però com sempre, tornaré”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P