Punxada de l’Andorra (1-2): Eloy Gila manté líder al Nàstic

Sorpresa aquest dimecres a la tarda a Prada de Moles. L’Andorra d’Eder Sarabia, que disputava el partit aplaçat de la 14ª jornada de lliga davant el Cornellà, ha caigut per 1-2.

La victòria tricolor hagués suposat la pèrdua del liderat per part del Nàstic, que es situa dos punts per sobre dels del Principat. Aquest fet no s’ha produït, gràcies en part al doblet de l’ex grana Eloy Gila, que amb dues dianes al minut 18 i 56 ha permès als del Baix Llobregat sumar tres punts que els serveix per escapar de les posicions de descens.

D’aquesta manera el Nàstic mantindrà el liderat fins almenys aquest proper cap de setmana, quan els granes tindran jornada de descans. L’Andorra gaudirà d’una segona oportunitat per rebatre la primera posició del subgrup 3A, aquest cop enfrontant-se amb el cuer Olot.

Cal tenir en compte, però, que els del Principat també hauran de descansar properament.

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. Això costra dues coses: que el que ha fet fins ara el Nàstic és molt difícil i, segon, que no val confiar-se perquè el grup és tremendament igualat

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P