Ibiza i Badajoz assoleixen l’ascens a Primera RFEF

Dos equips de Segona Divisió B van assolir aquest cap de setmana l’ascens a Primera RFEF, la primera de les metes per lluitar per pujar a Segona Divisió A. Aquests són el Badajoz i l’Ibiza que són líders del subgrup 5B i 3B, respectivament.

El fet que, quan encara queden quatre partits i, per tant, 12 punts en joc (en aquests dos subgrups), Ibiza i Badajoz ja siguin equips de Primera RFEF parla molt bé de la dinàmica de tots dos conjunts que sumen números molt similars. Tots dos són líders amb 33 punts i només una derrota en les 14 jornades que han disputat. Pel que fa a gols, l’Ibiza n’ha anotat 20 i n’ha rebut 3, mentre que el Badajoz n’ha marcat 28 i n’ha encaixat 9.

Ara, tots dos conjunts encara no es poden relaxar, ja que per a la segona fase, la que emparellarà els tres millors de cada subgrup en una petita lliga de sis equips (és a dir, els tres millors del subgrup 3A amb els del 3B i així respectivament), es comptaran tots els punts que s’hagin aconseguit en la primera, de manera que tant Ibiza com Badajoz intentaran arribar a la segona fase amb el màxim de punts possibles per partir amb més avantatge respecte els seus competidors i poder finalitzar, de nou, entre els tres primers per poder disputar el play-off d’ascens a Segona Divisió A.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P