Lupu i Ribelles tornen als entrenaments amb el primer equip

Andrei Lupu i Javier Ribelles han tornat als entrenaments després de superar més de 10 dies en aïllament per dos contagis de coronavirus que van afectar el Nàstic. D’aquesta manera, els futbolistes van tornar a les ordres de Toni Seligrat que va recuperant efectius en una setmana on no hi haurà partit.

Lupu i Ribelles són dos dels quatre futbolistes que es van veure afectats per la Covid-19. Els altres dos són Gonzi, que està de baixa per lesió, i Marc Trilles que, si tot va bé, pròximament es podrà incorporar també als entrenaments amb el primer equip.

Aquesta és una gran notícia per a Toni Seligrat que, després de les lesions de Carbia, Brugui i Rueda del passat diumenge, veu com recupera dos efectius i, sense partit aquest cap de setmana, encara té temps per anar recuperant més futbolistes.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P