Confirmat: Brugué pateix una lesió a l’isquiotibial dret

El Nàstic ha compartit l’informe mèdic de la primera plantilla en el qual es troben Gonzi, Rueda, Brugué i Carbia. Els darrers tres es van lesionar aquest cap de setmana en el duel disputat contra l’Andorra.

En el cas de Roger Brugué, el club ha confirmat que es tracta d’una lesió muscular a l’isquiotibial dret. Pel que fa als temps de tornada, com és habitual, indiquen que “la seva evolució marcarà la disponibilitat”, sense concretar-ne més.

Per la seva banda, Jesús Rueda té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret i es reincorporarà progressivament als entrenaments de grup, mentre que Fran Carbia pateix una lesió fibril·lar al quàdriceps esquerre.

Finalment, Gonzi segueix de baixa després de ser intervingut satisfactòriament el passat divendres del menisc intern del genoll esquerre.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P