Un punt que sap a glòria

Dissabte el Nàstic va fer una visita a Andorra amb el mal sabor de boca de l’empat contra el Prat; el que ningú sabia era que el partit se’ns complicaria més de l’esperat. El fred d’Andorra i el nivell del conjunt local van complicar el partit a un Nàstic que necessitava puntuar per seguir al capdamunt de la classificació.

Toni Seligrat ens va sorprendre a tots amb un onze inicial ben defensiu. Em va sorprendre molt la titularitat de Joel Lasso en un partit tan important. Jo hauria apostat per Pedro Martín com a punta des de l’inici, crec que no se li brinden les oportunitats que es mereix en la seva posició natural. L’entrenador també va posar al terreny de joc els tres centrals disponibles que tenim alhora; Pol Domingo, Quintanilla i Rueda van formar una línia de tres amb el capità una mica més avançat.

El FC Andorra ja arribava com a preferit pel seu bon rendiment en els últims partits i tot se li va posar a favor quan al minut 9 de partit el Nàstic ja va haver de realitzar dues substitucions per lesió: Brugui es va haver de retirar en llitera i Carbià, per sort, va poder abandonar el camp pel seu propi peu. Aquí va ser quan Seligrat va donar entrada a Pedro per jugar a una banda i a Ballesteros per l’altra, completant així la línia d’atac amb Lasso.

Malauradament no van ser les úniques lesions: Rueda també va haver de retirar-se per un esquinç al turmell i Suárez va donar l’ensurt de la tarda amb unes molèsties a l’espatlla que van requerir l’assistència dels metges del club; per sort va quedar en res i va poder acabar el partit.

Si em permeteu, i tirant pedres contra la meva teulada, diré que últimament un jugador que m’està agradant força és Albarrán: la seva evolució al llarg de la temporada és molt notable i crec que té la titularitat més que guanyada, tot i les seves errades del principi. De fet el nostre gol, tot i ser en pròpia, arriba dels seus peus.

Ara que ja han passat dos dies es pot veure el partit de dues maneres: una més positiva (vam conseguir puntuar en un partit força difícil amb una defensa molt sòlida i uns jugadors que es deixen la pell per aquest equip); i una més negativa (no vam aconseguir guanyar un partit tan important perquè es va plantejar per evitar que ens marquessin en lloc d’anar a marcar). Posats a triar prefereixo quedar-me amb la part positiva. Això sí, també he de dir que no mereixíem l’empat, els tricolors van ser molt superiors en tot el partit i si no arriba a ser per dues salvades de la defensa grana als últims minuts haguéssim marxat sense puntuar.

Probablement de les poques coses negatives a dir que tinc sobre el partit és que, al gol de Saveiro, la defensa grana (pràcticament tots els jugadors) va mostrar molta passivitat en la jugada permetent als andorrans enviar dins la porteria el primer xut entre els tres pals que van fer. Tampoc em va acabar d’agradar Pol Ballesteros: es va passar tot el partit en fora de joc.

Com contra el Prat, vam ser capaços de puntuar quan no ho teníem a favor i això diu molt de l’equip, del qual podem estar ben orgullosos per tot el que ens està donant aquesta temporada.

Ara ens ve la jornada de descans; que serveixi per recuperar energies i jugadors per encarrilar la recta final de la temporada amb més seny i força, que encara queda molt per celebrar. També tocarà confiar una mica en el Cornellà, que juga dimecres contra l’Andorra i ens pot permetre seguir líders.

D’altra banda se’ns allunya l’Ibiza, líder de l’altre subgrup, però ens hem de centrar en nosaltres i recuperar el nivell que es va mostrar al final de la primera volta. Ja ho vaig dir a l’anterior article: ens hem de preocupar d’aconseguir els màxims punts possibles per tenir-ho tot més a favor a la segona fase si ens classifiquem pel play-off, que fins les últimes jornades no hi haurà res decidit en aquest subgrup tan disputat.

Confio cegament en aquesta plantilla i sé que passi el que passi acabarem la temporada amb l’orgull grana que fa temps que no es veu. Com diu el Cholo: “Partido a partido”. La resta ja es veurà. Seguim fins al final!

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P