L’1×1 de l’Andorra-Nàstic

Aquestes són les valoracions obtingudes pels jugadors del Club Gimnàstic de Tarragona durant l’encontre corresponent a la setzena jornada del campionat de Segona Divisió B.

José Suárez (6): Correcte. Bon partit del meta asturià que juntament amb la seva línia defensiva va evitar mals majors.

Pol Domingo (7): Concentrat. Un altre bon partit del de la Pobla de Montornés que va haver de lluitar cada pilota i suar cada pam del terreny de joc. S’ha guanyat la titularitat en aquest equip.

Quintanilla (7): Mur. La temporada del central nascut a Bilbao s’ha vist reflectida en el Principat. Atent en cada acció i contundent quan la situació ho requeria, a hores d’ara és un dels puntals de l’equip.

Albarrán (8): Seriós. Un bon inici del segon temps per part del lateral grana es va traduir en el gol de l’empat tarragoní. Ha millorat en l’aspecte defensiu tot i l’errada en el gol local.

Joan Oriol (6): Intel·ligent. Les circumstàncies de l’encontre van evitar que fos un punyal en atac. El de Cambrils va saber llegir molt bé el partit i donar el que el seu equip necessitava.

Jesús Rueda (8): Guerrer. El capità grana va tirar de veterania en un partit molt complicat on les lesions i les baixes

Bonilla (6): Oportú. El partit plantejat pel seu tècnic no e va beneficiar, però tot i així es va implicar en el joc col·lectiu, especialment en l’aspecte defensiu. Va ser providencial evitant un clar gol local.

Fausto Tienza (7): Contundent. Gran encontre de l’extremeny que un cop més va ser l’home més sacrificat posicionalment efectuant tasques de contenció. 

Fran Carbià (-): Desafortunat. El de Sant Pere i Sant Pau es va lesionar en els primers minuts del partit justament quan recuperava la titularitat.

Joel Lasso (5): Ofegat. No va tenir sort en la seva estrena a l’onze inicial. Les lesions de Carbia i Brugui van trastocar el plantejament dels tarragonins i en especial de la funció del “31” del Nàstic.

Brugui (-): Preocupat. El “10” es va lesionar al anar corrents perseguint una pilota llarga.

Pol Ballesteros (4): Gris. L’extrem de Vilassar no va tenir el dia. Va sortir pel lesionat Carbia i no va poder acabar el partit. Li costa ser vertical.

Pedro Martín (4): Perdut. La posició escurada des de la que parteix limita les seves virtuts. Tot i així és generós a l’hora de pressionar el joc directe dels homes de Seligrat.

Fullana (6): Intermitent. En el temps que va ser sobre la gespa va alternar bones accions amb d’altres on no es va trobar còmode. Quan vol pot generar molt futbol.

Gerard Oliva (5): Solitari. La seva suplència no va ser pas una sorpresa. Continua lent quan té la pilota a prop de l’àrea rival.

Guillem Jaime (-): El de Torreforta va debutar i no va gaudir de gaires minuts per tal de ser important en l’encontre.

Toni Seligrat (3): Conservador. Un plantejament massa conservador d’inici unit a l’infortuni de les lesions ha trastocat els plans del seu equip. Els granes han encadenat diverses jornades on li costa ser el protagonista del partit i es mostra curt d’idees en atac. El descans pot anar bé.

Sr. Raúl Martín González Francés (6): Dialogant. L’àrbitre del xoc va voler parlar amb els jugadors i no ser massa expeditiu amb les seves decisions. El partit de totes maneres no va ser gens exigent.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P