Toni Seligrat: “És un partit important però no deixa de ser res més que això”

El tècnic valencià del Nàstic, Toni Seligrat, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dissabte (18h) davant l’Andorra.

Quin partit preveu a Andorra: “Si tot va amb normalitat espero un partit molt igualat, en un camp especial: no oblidem que és de gespa artificial. Aquesta setmana, a diferència de l’any passat, sembla ser que no nevarà. L’any passat estava nevat i feia moltíssim fred. Independentment del camp i l’escenari espero un partit molt igualat si els dos equips estem bé”.

Partit definitiu per quedar líders?: “Nosaltres el que volem cada setmana és guanyar. Si guanyes molt quedes primer. L’objectiu ara mateix és pujar a la Segona B Pro i classificar-te entre els tres primers. En una final guanyes alguna cosa i aquí no guanyarem res, només un partit que després perfectament pots, en els que queden, no guanyar i no quedar primer. És un partit important però no deixa de ser res més que això”.

Es mira més la diferència amb el quart que amb el segon?: “Evidentment. Miro més al quart que al segon. Ens importa tot però a mi, sobretot, m’importa el quart”.

Importància de recuperar sensacions pel tram final de lliga: “No sé les sensacions que té la gent, les meves continuen sent les mateixes, no que el dia 1, que ja eren bones, sinó les mateixes que dissabte que jugàvem contra el Prat. A nivell de motivació la meva motivació és molt més alta. La única diferència entre aquest partit i el de la setmana passada és que totes aquestes persones que ara tenen males sensacions de l’equip i que es pensaven que golejaríem al Prat, a València es diu que es van menjar la paella abans de caçar al conill. I per menjar-te la paella abans has de tenir al conill, i el conill de diumenge era molt fotut. Dimecres van jugar al camp del Cornellà, on fa poc ells van guanyar a l’Atlético, i van tornar a guanyar deixant a zero la porteria. És un equip molt difícil i hi havia gent que es pensava que seria fàcil. Ara aquestes persones segurament tenen males sensacions de l’equip, però jo sabia que seria molt difícil perquè el partit convidava a no estar al 100% i a pensar que seria fàcil, i aquí no hi ha res fàcil. Aquesta setmana tothom sap que és dificilíssim. Les sensacions quan acaba el partit, els que no les tenien bones de l’equip, les recuperarà perquè el Nàstic farà un gran partit allà”.

Estat dels quatre futbolistes afectats pel coronavirus: “No he parlat amb ells, el doctor sí. Continuen amb la seva evolució. A partir de demà els contactes estrets ja podran sortir de casa i fer vida normal. Als altres els queda algun dia més per estar confinats. De salut estan tots bé. Jo ho vaig viure i estar a casa és fotut, quan estàs malament perquè estàs malament i quan estàs bé perquè et preguntes què fas aquí. La salut és el més important, ells són asimptomàtics.

Dóna per bo el punt?: “A casa contra el Prat ho era. Tot el que sigui puntuar és bo. Si a casa contra el Prat és bo imagina’t contra l’Andorra. Aquest tipus de partit, en una competició tant igualada com aquesta, quan veus que els equips empaten molt, es guanya per un gol i difícilment es marca més d’un gol, tot és important. Inclús si perdem, no perdre per més d’un gol per no perdre el goal-average en cas d’un possible empat. Crec que tot estarà empatat”.

Estat de Jesús Rueda: “Arriba pel partit de demà, el tindrem allà”.

Com canvia el Nàstic amb o sense Rueda: “Si treiem a Jesús Rueda, això, que és un esport col·lectiu, l’equip és més fort amb ell. Diumenge en faltaven molts, no només ell, i l’equip no és tant fort. Si això ho personifiquem ell és el capità, l’ha escollit l’equip. Quan Jesús està al camp és aquell jugador capaç de transmetre el que ell és dins del camp: ordre, ambició, caràcter guanyador i no abaixar els braços, i té capacitat de transmetre-ho. Amb ell al camp som una mica millors”.

L’Andorra, el gran rival?: “Fins a dia d’avui sí. A priori hi havien més grans rivals i ells eren un d’ells. Imagina el grau d’ambició que tenen que anant segons i amb diversos partits guanyats han fet un canvi d’entrenador per, a priori, ser millors. Ara mateix és el rival a batre perquè estan a dos punts”.

Canvia molt l’Andorra amb Eder Sarabia?: “L’essència d’aquell equip són dues: la futbolística, que està claríssima i la marca el senyor que posa els diners (FC Barcelona), tindre la pilota, superar rivals i guanyar. Tampoc hem d’obviar l’essència de club i de tradició, que pràcticament no existeix: són els euros. Invertir euros per pujar al futbol professional i guanyar euros. Aquesta és la mateixa i és tant ambiciosa que esportivament necessitaven créixer. Amb Eder és possible que hagin donat un pas més, el que feien ja ho feien bé i ara ho fan millor”.

Canvis a l’onze: “Alguna vegada us he llegit quan heu dit que mai hem repetit onze; contra l’Andorra segur que no el repetirem”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P