El Juvenil A visita l’Stadium Casablanca a la recerca de la tercera victòria seguida

El Juvenil A afronta moltes jornades després, un partit sense defensar el lideratge del subgrup a causa de la victòria d’aquest dimecres del Real Zaragoza, nou líder provisional, davant l’Stadium Casablanca en un partit que havia quedat ajornat en la data original. Els grana s’enfronten precisament aquest dissabte (12h)  al conjunt verd, que arriba a la cita després d’encaixar un 5 a 0 en el derbi aragonès.

Per tant, ambdós equips afronten el partit immersos en dinàmiques ben diferents. Els tarragonins han guanyat els dos últims compromisos contra l’Ebro (0-4) i El Olivar (4-1), ratificant la seva condició de favorit per obtenir un dels dos bitllets per disputar la Copa del Rei. Per contra, l’Stadium ja havia perdut contra el Jabac i Terrassa (3-0) abans de caure contra el Zaragoza. El balanç dels dos partits es preocupant, amb 8 gols en contra i cap anotat.

Els aragonesos són 7ns amb 17 punts i aspiren a quedar entre els cinc primers per accedir a la segona fase on es decidiran els campions de grup i els equips que disputaran la Copa de Campions. La ratxa de cinc partits sense guanyar que van patir entre finals de novembre i finals de desembre els ha apartat de la lluita per la primera i la segona plaça.

Quant al Nàstic, el fet de veure’s per darrere del Zaragoza a la classificació no li ha d’afectar gens ni mica perquè encara ha de recuperar els partits contra el Cerdanyola i el Sabadell, que es disputaran el dimecres 17 i el dimecres 24 de febrer, respectivament. Per tant, segueix depenent de si mateix per acabar primer. Ara bé, el més important és seguir sumant per assegurar la segona plaça. En aquest sentit, vèncer a l’Stadium en una jornada on el Zaragoza visita a un Ebro en caiguda lliure, pot resultat molt beneficiós al final de la jornada.

El tècnic, Felip Ortiz, segueix sense poder comptar amb Òscar Grela i Boaz Hellebeek, que en principi haurà d’estar recuperat per al següent partit. Cal remarcar, a més, que en els darrers dies ha patit les sortides del porter Pol Rodríguez, que inicia una nova aventura als Estats Units, i la del davanter Hicham Benamar, que ha fitxat pel líder de la Lliga Nacional, el Badalona.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P