L’equip torna a la feina i comença a preparar el trascendental partit a Andorra

Els homes de Toni Seligrat han tornat aquest dimecres al matí a la feina amb una sessió d’entrenament a l’annex del Nou Estadi per començar a preparar l’important duel de dissabte a Prada de Moles davant l’Andorra.

Després de gaudir del dia de descans setmanal aquest passat dimarts, els granes s’exercitaran en dues sessions més aquesta setmana: dijous i divendres.

Foto: Gimnàstic de Tarragona

Cal recordar que per aquest trascendental duel, que pot marcar el futur més immediat de la part alta de la classificació, l’entrenador valencià tindrà com a mínim cinc baixes confirmades: Gonzi i Fran Miranda per lesió i Marc Trilles, Javi Ribelles i Lupu, afectats pel coronavirus.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P