Toni Seligrat: “No esperàvem un partit tant espès”

El tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, ha analitzat l’empat d’aquest diumenge al Nou Estadi davant el Prat (1-1).

Valoració: “Hem estat molt espessos. És fàcil dir que és demèrit del Nàstic, però aquests xavals que teníem al davant són l’equip menys golejat del grup. Si no et fan gol no et guanyen. Ningú ens ha incomodat com ells, han aconseguit que generem molt poc, no només ocasions sinó també fluïdesa. El que saben fer ho fan molt bé i aquí ho han demostrat. Podríem haver-ho fet millor a nivell col·lectiu i individual. No és el primer cop que el Prat fa això, els seus números defensius són molt bons. A la segona meitat Quintanilla gairebé es fa gol en pròpia, i el centre en una jugada aïllada. A banda d’això no he vist cap més ocasió seva, no ens han generat perill. O ells defensivament ho han fet molt bé o nosaltres ofensivament hem estat molt malament”.

Decisions arbitrals polèmiques: “Que el penal no ho era no ho sé, a mi m’han semblat mans clares. Hi pot haver algun dubte amb el penal si el compares amb la vermella de Putxi”.

Ha trobat a faltar algun jugador?: “Quan hi som tots l’equip és més fort, avui faltaven molts integrants, alguns amb galons. El partit el veia com una oportunitat per donar minuts a jugadors que no n’han tingut tants. No esperàvem un partit tant espès”.

Què ha faltat a l’equip?: “Potser ens ha sobrat el Prat. Ens ha faltat absolutament tot el que s’ha de tenir en atac. No hem estat bé amb els controls, amb les passades, no hi han hagut uns contra uns, hi ha hagut poques centrades, hem deixat que el rival tingués continuïtat en atac…O nosaltres hem tingut un dia dolent o el rival defensivament ho ha fet molt bé. El Prat també va empatar al camp del Barça B, no és casualitat el que han fet”.

Jugada polèmica entre Putxi i Roger Brugué: “El línia estava més aprop de la jugada. És difícil veure una vermella més clara. Un jugador pel darrere sense intenció, no és ni taronja, és vermella claríssima. Des del començament tenia la groga a la mà, anava decidit”.

Joel Lasso: “L’equip ofensivament no ha estat bé. Joel Lasso ens ha donat una miqueta més però tampoc és el Joel Lasso extraordinari. No hem estat còmodes però hem aconseguit que el Prat no rematés a porteria excepte en el gol. En general l’equip amb pilota no ha estat bé i això ressenteix als jugadors ofensius i creatius. No podem senyalar a dos o tres perquè no puc destacar a ningú positivament ni negativament”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P