Toni Seligrat: “Estic convençut que sortirem amb un molt bon onze”

Toni Seligrat, tècnic del Gimnàstic de Tarragona, ha comparegut en roda de premsa aquest divendres al migdia per parlar de la propera jornada davant l’AE Prat al Nou Estadi (diumenge, 12h). L’entrenador de Torrent, malgrat les baixes, ha assegurat que l’equip iniciarà el duel amb un onze potent.

La competició no s’atura malgrat els positius: “Portàvem moltes sessions d’entrenament, i de moment encara no havíem patit la pandèmia en primera persona al primer equip del Nàstic. Però ho tens tan a la vora i veus que cada setmana hi ha equips que s’aturen per aquest motiu… i en aquesta ens ha tocat a nosaltres. Afortunadament, només hi ha dos jugadors contagiats, i això ens permet continuar entrenant i jugant. Això fa sentir-nos afortunats.”

Com afecten les circumstàncies al partit: “Si alguna cosa es pot notar diumenge, que no té per què, evidentment seria cap a negatiu. Ha estat una setmana una mica diferent, on treballes menys, i on tindrem unes quantes baixes afegides. Tot això, evidentment, no ajuda que el rendiment de diumenge sigui el millor de l’equip, però tampoc té per què que sigui el contrari. Amb el que sí que estic convençut és que el Nàstic diumenge sortirà amb un molt bon onze i tindrem molt bons canvis per, durant el partit, poder-los fer.”

Actualment, el millor moment de la temporada?: “Segons els resultats sí. Des de l’inici de temporada, des de la jornada 2, els resultats són bons, i últimament encara són millors. En base a les sensacions, des de la sessió número 1, les sensacions que transmet aquest equip cada dia que treballa són molt bones i, de moment, ho estem traslladant al terreny de joc.”

Sense mirar més enllà de diumenge: “Nosaltres pensem en el Prat. Si ens dius quin és l’objectiu, que per què hem vingut aquí, és per intentar portar el Nàstic a una categoria on es mereix, i no creiem que es mereixi estar a Segona B. L’any que ve, afortunadament, hi haurà una categoria més, que és Segona B PRO, i allà ja hi pot estar, si realment aquesta categoria és professional i es selecciona el que hi ha a Segona B. Però nosaltres ara mateix no juguem pensant en l’ascens, pensem en guanyar el Prat. I acabar aquesta primera fase entre els tres primers amb el màxim de punts possibles, perquè això ens ajudaria a la següent fase.”

El rival: “Sempre he dit que el grup 3 de Segona B em sembla el més competitiu, i aquesta afirmació la dic, no perquè els equips bons siguin millors que els bons dels altres grups, sinó perquè els de la zona de baix són fortíssims, d’un nivell molt alt. Convido a mirar qualsevol classificació del món del futbol, a veure si en alguna el darrer classificat porta menys gols en contra que el primer, com és el cas. És dificilíssim guanyar-los i fer-los un gol. Sabent d’aquesta dificultat, i donant-li molt mèrit al rival, intentarem fer algun gol i guanyar. No serà fàcil.”

La incertesa del moment: “El mercat d’estiu ja m’agrada poc, però el d’hivern no m’agrada gens. Ara ja som tots els que estem, i això et dona una certa tranquil·litat. Una tranquil·litat que aquesta setmana la perds perquè ha arribat el COVID. Abans de la pandèmia ja dèiem ‘diumenge a diumenge’, ara molt més. Aquest nivell de tranquil·litat no l’acabes de tenir mai.

Valoració del final del mercat: “Feras porta un any entrenant amb nosaltres, sense fitxa, però ja el coneixem. Tant Guilem Jaime com Lupu crec que ens donaran un plus, com a mínim, per a equilibri. Ara mateix, la plantilla la tenim més equilibrada. Hem perdut un jugador de banda, on teníem molts jugadors per aquestes posicions, i hem guanyat un lateral, que en teníem poquets. Ens ha deixat Lucas i hem guanyat un jugador específic de “9”, que tampoc en tenim gaires.”

La sortida de Pol Prats: “Sempre es prenen decisions pel bé del club. El que no es pot dir és que Pol Prats se’n va perquè l’entrenador no compta amb ell. El club compta amb Pol Prats, i molt. És un dels valors forts del club, perquè es creu molt amb ell, i l’entrenador també creu amb ell. Ell està molt a gust aquí, com ha manifestat sempre, però té ganes de jugar, i aquí està jugant molt poquet. S’obre l’oportunitat d’incorporar un futbolista i que ell també pugui tenir minuts. Treure Pol Prats per portar un altre jugador de banda? No, perquè per això ja tenim a Pol Prats. Però va sortir la possibilitat de Guillem Jaime, i a mi ja em semblava bé. Si a canvi d’això ha de sortir Pol Prats, es pot valorar. Ell vol sortir? Sí. Es vol quedar? També. Estava a gust aquí, però també valora anar-se’n perquè pot jugar. Jo crec que amb aquesta operació ha sortit beneficiat el club, i això sempre és bo.”

També et pot interessar...

1 COMENTARI

  1. El Barça B, que és l’equip que millor ataca en estàtic no li va marcar cap gol al Prat, l’Andorra també va empatar. No serà fàcil, gens fàcil.

    0
    0

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P