El maldecap de Toni Seligrat: set baixes confirmades per rebre al Prat

Toni Seligrat haurà de reestructurar de dalt a baix l’onze inicial d’aquest proper diumenge per afrontar la visita del Prat al Nou Estadi (12h).

A les baixes confirmades per lesió de Gonzi, Jesús Rueda i Fran Miranda s’hi sumen els quatre futbolistes que hauran d’estar aïllats als seus respectius domicilis durant 10 dies després d’haver donat positiu per Covid-19.

D’aquesta manera el tècnic valencià tindrà fins a set baixes per afrontar el partit de la 15ª jornada del campionat domèstic. Aquestes absències es tornaran a repetir, amb molta probabilitat, en el desplaçament del Nàstic al Principat d’Andorra, el cap de setmana vinent.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P