Matrícula d’honor

Així podríem catalogar la temporada que està fent fins ara el Nàstic. Segons vaig llegir l’altre dia, la millor de la història de l’equip grana…poca broma!

Els nastiquers ens hem de sentir cofois de com està portant la temporada l’equip. Sincerament crec que pocs pensàvem que estaríem líders amb aquesta solidesa i amb un tarannà tant macot d’equip campió. Ho vam poder veure aquest diumenge; quan semblava que l’Olot podia fer mal, dues fuetades del Nàstic i au! Cap a casa que hi falta gent amb els tres punts a la butxaca.

Guanyar al camp dels de la Garrotxa no era gens fàcil; de fet, des del 2019 no havien perdut a casa. Crec que es van trobar al camp dos equips amb dinàmiques oposades. Ara mateix l’Olot em recordava al Nàstic de les darreres temporades: no fan mal joc, però quan els hi arriben, pam! Qualsevol errada que tenen els penalitza molt.

Tema mercat ‘futbolero’: arriba Feras Al-Ghamdi, que ja fa temps que entrena amb el primer equip. No sé si és un meló per obrir o hi ha altres interessos pel mig com el xinès que vam tenir amb Enrique Martín. Ho podeu interpretar com vulgueu, ho deixo a la vostra elecció.
Ens arriba també el davanter, ex company de Gonzi a l’Alavés B, Andrei Lupu; m’han parlat força bé d’ell, veurem què tal. La de Guillem Jaime és una cessió de les bones, un crack. Ara bé, veurem com ho gestiona Seligrat. Recordem que Albarrán és la nineta dels seus ulls i quan ha faltat, Pol Domingo ha complit amb escreix, però sempre ha tornat l’ex del Badalona a la titularitat.

Cessions: Lucas Prudhomme (l’internacional per Luxemburg) no ha tingut gaires opcions per jugar, donat que d’elements al mig del camp en tenim forces i tots de molta qualitat, així que marxar i tenir minuts li anirà molt bé. De Pol Prats he de dir que em va sorprendre força quan vaig saber que marxava a l’Olot perquè Seligrat va repetir per activa i per passiva que es quedava. També, després de la greu lesió que va patir, necessita jugar i agafar ritme de partits. Un noi del planter molt aprofitable i al que no hem de perdre de vista.

Baixes: la del davanter gallec Jonathan Pereira (estava cantada); quan el Nàstic el va fitxar era un jugador que havia de ser cabdal per a l’equip. Però res d’això, ben al contrari, fitxa alta i sense minuts al camp…ja tardàvem en finiquitar l’assumpte. D’Amang ja en parlarem un altre dia…aquí segueix.

Proper partit davant el Prat, que recordem que l’any passat ens va eliminar de la Copa Catalunya i aquest any ens va empatar al darrer minut al Lluís Sagnier. No sé pas com està el tema Covid-19 amb el positiu que s’ha trobat (esperarem a les pròximes proves), però a cada jornada estan suspenent partits. De fet recordem que anem líders, però si l’Andorra guanya els partits que té ajornats el tindríem a un punt havent d’anar nosaltres al Principat…però bé, això és parlar per parlar. Nosaltres a la nostra com estem fent fins ara, i la resta que espavili. Que som els líders, òndia!

Però ep! No tot són flors i violes a Can Nàstic: arriben les lesions…per variar. Miranda per unes quantes jornades, Gonzi per uns quants mesos i ara sembla que Rueda també està tocat. En fi, tenim fons d’armari i les segones unitats, quan entren, ho estan fent molt bé. Per a mostra un botó: Ribelles va fotre un partit de traca i mocador diumenge (amb gol i assistència), i Pol Ballesteros és dels màxims golejadors de l’equip entrant només a les segones parts.

Com cada dimecres donem una ullada a l’altre subgrup, on…al lloro! Va perdre l’Ibiza! Primer partit que perd de la temporada; tot i que va ser davant un equip que està on fire com és l’Alcoyano, segon classificat d’aquest subgrup.
Darrere d’ells segueixen Hércules i Villarreal B. I ja bastant despenjat l’Atzeneta, però qui sembla perdre pistonada és l’Orihuela: d’estar en els llocs capdavanters a portar cinc jornades sense guanyar, tot-hi que avui ja juga un dels tres partits que tenia ajornats i podria acostar-se una mica a zona dels play-off.

A l’espera de què passa amb el tema Covid-19 i de si podem jugar davant el Prat, amb les ganes de veure els nous fitxatges i esperant seguir una jornada més com a líders; els al·licients no són pocs, la veritat.

Vinga família, fins al pròxim dimecres! Una forta abraçada a tots i a totes. Fins al final, força Nàstic!

Jaume, nastiquer de comarques

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P