El club no troba una sortida per a Thomas Amang, que seguirà vestint de grana

El mercat d’hivern va finalitzar aquest passat dilluns a la nit. Finalment són quatre futbolistes els que s’han incorporat a la disciplina del primer equip (José Suárez, Lupu, Al-Ghamdi i Guillem Jaime) i quatre més que han acabat sortint del club (Wilfred, Prudhomme, Pol Prats i Jonathan Pereira).

Un dels futbolistes que estava a la rampa de sortida i amb qui la direcció esportiva no comptava és Thomas Amang. El futbolista camerunès no ha trobat equip i, per tant, seguirà formant part del primer equip almenys fins el proper 30 de juny, data en la que expira la seva vinculació amb el Nàstic.

La rescissió del seu contracte tampoc sembla que es vagi a produir, tenint en compte que el camerunès ocupa fitxa de jugador sub-23.

Caldrà veure a partir d’ara quin és el paper d’Amang en competició domèstica; fins a dia d’avui ha disputat 167 minuts en 4 partits disputats, tots ells a principis de lliga davant el Barça B, el Badalona, l’Olot i l’Andorra.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P