Quatre altes i quatre baixes en aquest mercat d’hivern: així queda la plantilla

La plantilla del primer equip del Gimnàstic de Tarragona ha canviat lleugerament durant aquest mercat d’hivern. En concret s’han produït quatre sortides, dues d’elles en forma de cessió, i han entrat quatre futbolistes nous, tres en propietat i un altre cedit.

Els noms propis del mercat hivernal del club tarragoní en l’episodi de sortides han estat Wilfred, que va demanar sortir de l’entitat per problemes personals; Pol Prats, que l’últim dia del mercat va marxar a l’Olot en forma de cessió fins a final de temporada per tal d’agafar minuts i tornar amb més força al club grana; Lucas Prudhomme, que també ha sortit cedit fins a final de temporada, en aquest cas al Differdange 03 de Luxemburg i Jonathan Pereira, que després d’un llarg temps d’inactivitat ha posat fi al seu contracte quedant lliure.

Pel que fa a les arribades, el primer en aterrar al Nou Estadi va ser José Aurelio Suárez, procedent del Girona, i que va arribar per cobrir la baixa del porter Wilfred. En l’últim dia de mercat també va arribar el lateral tarragoní Guillem Jaime, en forma de cessió procedent del Castellón. El club també va anunciar la incorporació definitiva de Feras Al-Ghamdi, jugador que portava temps a prova amb l’equip tarragoní i d’Andrei Lupu, atacant sub-23 procedent de l’Alavés B.

Aquests són els vuit moviments que es van produir en el mercat d’hivern i que deixen la plantilla amb els següents futbolistes: Gonzi i Suárez a la porteria; Joan Oriol, Quintanilla, Rueda, Trilles, Pol Domingo, Albarrán i Guillem Jaime en defensa; Miranda, Ribelles, Tienza, Bonilla, Fullana i Feras, al mig del camp; Roger Brugué, Pol Ballesteros i Fran Carbià per bandes, i Oliva, Pedro, Amang, Lasso i Lupu en atac.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P