Jonathan Pereira tanca la seva etapa al club

Jonathan Pereira i el Nàstic han separat, definitivament, els seus camins. Després que el futbolista gallec es quedés sense fitxa al mercat d’hivern de la temporada passada, no ha estat fins un any després que el club i el jugador han aconseguit arribar a un acord per la rescissió del contracte que els unia.

Pereira va arribar en el mercat d’estiu de la temporada passada i venia per ser un dels principals artífexs de l’ascens a Segona Divisió A però, com la majoria de fitxatges de l’any passat, no va quallar i els tarragonins van acabar veient la pitjor versió del davanter.

El davanter gallec, que acabava contracte el pròxim 30 de juny, abandona Tarragona havent sumat 714 minuts en un total de 16 partits i amb un gol al seu casiller.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P