Toni Seligrat: “Ens queden poques estadístiques per trencar”

El de Torrent confirma la lesió de Fran Miranda, que estarà aproximadament un mes de baixa

El tècnic del Nàstic, Toni Seligrat, s’ha mostrat satisfet a la roda de premsa posterior al partit contra l’Olot per la victòria del seu equip aquest diumenge.

Valoració del partit: “Estic satisfet per vàries raons; primer, que hem aconseguit tres victòries consecutives, que és molt difícil en aquest grup, i dues consecutives, que ni t’explico. No ho havíem fet fins ara, i a més, amb porteria a zero i un nivell defensiu molt bo. Amb l’arribada del nou porter això li anirà bé per agafar confiança, i a més en un escenari dificilíssim. Algú pensarà que l’Olot aquest any ha tingut circumstàncies negatives entre el Covid i els canvis d’entrenador, però aquest equip portava des del 2019 sense perdre a casa. Guanyar aquí és molt difícil. Aquest equip, al que juga, juga molt bé. Avui hem defensat bé i hem tingut molta pegada, tenim jugadors de molta qualitat. Ells han tingut més pilota però ens han generat poc perill”.

Valor afegit a la segona victòria fora de casa: “Li dóno molta importància a tot. Hi ha moltes coses que em deixo. Això no és fruit d’un o dos partits. A la primera volta només hem jugat quatre partits com a visitants, amb una derrota i tres empats. En aquesta segona volta en tindrem més. Anirem trencant estadístiques, ningú havia guanyat aquí i nosaltres ho hem fet. Ens queden poques estadístiques per trencar, hem de continuar com estem i si pot ser, millor”.

Pol Prats: “El mercat d’hivern dóna per això, hi ha jugadors que entren i jugadors que surten. Pol Prats he dit per activa i per passiva que comptem amb ell, a nivell de club i a nivell meu. El club valorarà i farà el que cregui que és millor. Vagi on vagi s’emportaran un molt bon futbolista”.

Segona part: “Jugar contra aquest equip amb 0-0 és difícil. A la primera ells han tingut més pilota. Les arribades amb perill han estat nostres, ells n’han tingut una al minut 8 i ja està. Si a la segona tenim l’encert de que en una pilota aturada ens posem 0-1 és un maldecap important pel rival. A partir d’allà l’Olot ha tingut pilota i ha intentat trobar escletxes, però no les ha trobat. Tenim futbolistes amb recursos, com s’ha vist amb Bonilla. Tenim molta pegada”.

Aspecte defensiu: “Tenim dues maneres d’actuar quan no tenim pilota: amb pressió avançada o amb replegament i defensa zonal replegada. Hem de fer les dues coses molt bé, hi ha partits en el que ens va bé apretar dalt i n’hi ha d’altres com els d’avui on havíem de defensar més avall i sortir com hem sortit”.

Mercat d’hivern: “He tret a Pol Prats perquè quan puc, els que tenen menys minuts, els trec. Només podem fer cinc canvis. De Pol Prats només puc dir que el club compta amb ell. És possible que surti Pol o un altre fins que es tanqui el mercat d’hivern, però farem aquest moviment en bé del Nàstic i del futbolista”.

Fran Miranda: “En l’entrenament de dijous es va fer mal al quàdriceps. Ara sembla que és una mica més del que semblava. Estarà un mes parat”.

President: “El president diu que li agrada molt el seu equip. L’any passat em sabia greu quan el veia, era una persona trista i fotuda. Enguany el veig feliç i satisfet del seu equip”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P