Toni Seligrat compta amb Pol Prats i espera que no surti cedit

L'Olot s'hauria interessat en una cessió de l'ebrenc fins a final de temporada

El periodista Ángel García apuntava aquest dimecres 27 de gener que l’extrem del Nàstic, Pol Prats, jugaria cedit la segona part de la temporada a les files de la UE Olot, que precisament és el pròxim rival del Nàstic. El cert és que el jugador encara és a Tarragona, i la voluntat del cos tècnic és que segueixi sent així, malgrat que només ha jugat 15 minuts distribuïts en dos partits.

En la roda de premsa prèvia al partit de diumenge, una de les preguntes que els mitjans li han fet a Toni Seligrat ha estat sobre la possible sortida del jugador ebrenc. El de Torrent ha assegurat que compta amb ell perquè “encara que jugui poc, és un dels joves de la casa i té el nivell per estar amb nosaltres”. En aquest sentit, ha dit que la cessió seria bona per a l’Olot, però no per al Nàstic. “El millor per a nosaltres és tenir a jugadors com Pol”, ha sentenciat.

Per contra, el tècnic valencià ha reconegut que la sortida de Lucas Prudhomme “està a prop de produir-se”, segons li han transmès des del club. De fet, el Diari Més ha avançat aquest divendres al matí que l’internacional per Luxemburg rescindirà el contracte amb el club per l’escàs protagonisme que ha tingut fins ara. No en va, només ha jugat 9 minuts en partit oficial.

Pel que fa al mercat de fitxatges en general, Toni Seligrat ha dit que “els clubs i els secretaris tècnics han d’estar pendents per millorar sempre l’equip”, però ha assegurat que “en aquesta època, fins que no es tanca el mercat no estàs mai tranqui perquè pot entrar algú, però també en pot sortir”. El tècnic desitja que arribi el mes de febrer per saber amb qui comptarà fins a final de temporada.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P