El davanter Andrei Lupu signa fins a final de temporada

El Nàstic ja ha trobat el davanter que buscava durant aquest mercat d’hivern. El conjunt grana ha fet oficial aquest divendres a la tarda la incorporació fins a final de temporada d’Andrei Lupu, jugador que ja sonava en les darreres hores com a futurible dels granes.

Aquest jove davanter de 23 anys, dretà i amb doble nacionalitat (espanyola i romanesa) arriba a Tarragona després de desvincular-se del filial de l’Alavés, equip on ha jugat durant les darreres quatre temporades i mitja i en el que enguany ha disputat 9 partits (626 minuts) i ha aconseguit anotar un gol.

Lupu, que ha signat una vinculació amb el conjunt tarragoní fins el 30 de juny del 2021 amb opció a una temporada més, arriba per complementar la parcel·la ofensiva dels granes.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P