La carta de José Suárez per acomiadar-se del Girona: “Em toquen nous reptes per afrontar i estic més preparat que mai”

L'asturià s'acomiada del que ha estat la seva afició en les darreres dues temporades

El nou porter del Nàstic, José Suárez, ha volgut acomiadar-se de tota la parròquia del Girona, equip que abandona després de militar-hi durant les darreres dues temporades i mitja.

L’asturià ha compartit una carta a la seva compta personal d’Instagram per acomiadar-se del seu ex equip.

“Després de quatre anys ha arribat el moment. Amb molta pena al meu interior per deixar una gran ciutat però sobretot uns enormes companys. M’hagués agradat que la meva etapa a Girona hagués estat d’una manera totalment diferent de la que ha estat, però per desgràcia hi ha coses que un mateix no pot controlar. Sempre he donat tot de mi a cada entrenament i és per això que estic tant orgullós, perquè sé que ho he intentat fins al final. Vull donar les gràcies per com de bé m’han tractat des que vaig arribar a totes i cadascuna de les persones que formen aquesta família gironina. Un petit tros del meu cor sempre es quedarà a Girona encara que no sigui en l’àmbit esportiu, sinó en el sentimental. Em toquen nous reptes per afrontar i estic més preparat que mai”.

També et pot interessar...

ENVIAR UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Més notícies

P