Ribelles: “Ens hem de quedar amb la regularitat de l’equip”

El valencià destaca el nivell del Barça B, proper rival dels granes

El migcampista Javi Ribelles ha parlat aquest dimecres davant dels mitjans de comunicació després de la sessió d’entrenament a l’annex del Nou Estadi.

Sensacions contra el Cornellà: “Vam començar amb bones sensacions el partit, ens sentíem bé dins el camp. Vam fer el més difícil, avançar-nos al marcador. Però les errades que podem cometre qualsevol jugador van condicionar; de no fer res ells van remontar a la primera part”.

Sensacions personals: “Van ser molt bones després de tant de temps sense jugar d’inici. Al final l’important és entrenar al 100% per quan t’arriben oportunitats o moments de jugar i poder estar en perfectes condicions”.

17 punts de 30 possibles: “Ho veurem al final de temporada. Ara volem guanyar el següent partit i començar a encadenar victòries, que a Segona B i al grup 3 és molt complicat. Al final no semblen gaires punts si els compares amb altres grups, però amb 17 pots estar primer i la competitivitat és molt alta en aquest grup”.

Punts que s’han escapat: “Ens hem de quedar amb la regularitat de l’equip. Al final des de la primera jornada fins la última de la primera volta ha estat molt regular. Hem perdut un partit per una jugada aïllada i era a la primera jornada. Aquesta regularitat i manera de jugar és l’important, perquè això és una carrera de fons encara que aquest any sigui més curta la lliga, però esperem allargar-la”.

Barça B: “És un rival molt important dins del grup. Tenim ganes de demostrar que aquest partit que vam perdre va ser a la primera jornada i per una errada. Volem guanyar i més a casa, on estem molt bé. A fora de casa s’han donat circumstàncies al revés, dos empats a l’últim minut que potser si haguéssim guanyat ja no quedaria l’estadística pitjor. Primer anem al Barça B i després a afrontar la segona volta de la millor manera”.

Quin Barça B espera: “El vaig veure l’altra dia. Espero un Barça B molt dinàmic, tal i com juguen ells. Són jugadors molt bons que cal contrarestar i fer-lis mal perquè no es trobin còmodes dins del camp com vam veure l’altra dia, perquè si estan bé són un equip molt potent”.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x