L’empat entre Andorra i Badalona fa al Nàstic campió d’hivern

Els tricolors, amb 16 punts, escalen fins a la tercera posició de la taula

L’empat (1-1) que s’ha produït aquest dimecres a la tarda a Prada de Moles en el partit aplaçat que enfrontava l’Andorra i el Badalona confirma al Nàstic com a campió d’hivern del subgrup 3A de Segona B.

Els granes finalitzen d’aquesta manera la primera volta del campionat com a líders amb 17 punts. Una victòria dels tricolors hauria relegat al conjunt de Toni Seligrat a la segona plaça, un fet que no s’ha acabat produint.

Amb l’empat l’Andorra puja fins a la tercera plaça de la classificació, sumant un total de 16 punts. El Badalona, per la seva part, es situa setè amb 10 punts.

guest
0 Comentaris
Inline Feedbacks
View all comments
0
Participa al debat i comenta aquesta notícia!x
()
x